JC Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Mamy kalendarzowe lato, do Polskich Dni zostały dwa tygodnie, a na lodowcu Kitzsteinhorn przybywa śniegu! Pokrywa wynosi 329 cm, temp. -4 i pada śnieg. ALE BĘDZIE JAZDA .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 (edytowane) Tak,to prawda, Paweł Dawidek z F2 Dawidek Team wraz z przygotującą się do olimpiady Jagna Marczułajtis (http://www.se.pl/sport/inne/wielki-powrot-jagny-marczulajtis_92153.html ) (nawet serek kozi własnej roboty mi przywiozła niestety musieli zrezygnować z treningu ale w związku z tym, że Paweł ma dzisiaj urodziny zrobimy mu cacy wieczór Edytowane 22 Czerwiec 2009 przez Zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 A co z promocją Witowa,czy szkoła dalej będzie funkcjonować?Jeżeli chce powrócić do formy-trudno będzie to pogodzić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Spytam się . PS. Jest tu poważnie ktoś z gazety Fakty? Po tym jak opublikowałem ten komentarz Jagna miała telefon stamtąd. Może to przypadek jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Spytam się . PS. Jest tu poważnie ktoś z gazety Fakty? Po tym jak opublikowałem ten komentarz Jagna miała telefon stamtąd. Może to przypadek jednak. Konspiracja,ja o tym,że wraca na stok wiedzialem 2 miesiace temu-pisały gazety lokalne Podhala,nie pytam,jako dziennnikarz-bo nim nie jestem,nawet z Dziennika czy Faktu,i TVN a nawet Naszego Dziennika-ciekawi mnie istniejąca sytuacja jako członaka/nie ch../forum i dalsza promocja stoku w Witowie,gdzie jego sytuacja ciągle jest zagrożona-a to z Naszego Dziennika i telewizji TRwam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 (edytowane) A nawet jakby był tu dziennikarz Faktów czy innych mediów-to nic nie znaczy,to jest forum społecznościowe dla ludzi z pasją,a nie ambicjami politycznymi/a jak znajdzie się poseł albo Ep to,też dobrze/.My tu przedstawiamy fakty no czasmi MITY;).Najważniejsze cieszyć się białym puchem-to jest maksyma Naszej Społeczności:) Media śledzą fora!!! Edytowane 22 Czerwiec 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 No tak, masz rację. Jagna była już na treningach wcześniej, właśnie tak z 2/3 miesiące temu. Szkoła będzie funkcjonować bo przecież mąż jest nie mniej prężny a "udział" Witkowa w Igrzyskach Olimpijskich podbuduje promocję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 No tak, masz rację. Jagna była już na treningach wcześniej, właśnie tak z 2/3 miesiące temu. Szkoła będzie funkcjonować bo przecież mąż jest nie mniej prężny a "udział" Witkowa w Igrzyskach Olimpijskich podbuduje promocję. I to chcieliśmy wiedzieć,nic więcej-kto z kim i dlaczego Nas nie interesuje;)Byłem bywalcem tej fajnej imprezy Pd w K. i wiem ,że każdy chce odpocząć,przecież są WAKACJE:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 A co z promocją Witowa,czy szkoła dalej będzie funkcjonować?Jeżeli chce powrócić do formy-trudno będzie to pogodzić ! Chyba nie myślisz że Jagna tam osobiście "naciera" na stoku z adeptami parapetu, no chyba że impreza "Gali" gwiazd to wówczas się pojawia, ale też nie po to żeby "powozić" się z przeciętnym Kowalskim:rolleyes: A tak poza tym to jest gościem w swojej szkole, wystarczy że dała nazwisko:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Fajnie,że się odezwałeś Sławku!!!:)Pewnie,że nie miałem na myśli życie intymne gwiazd sportu,ale tylko wspominkowo do byłych artykułów Faktu;) Pzdr. Sławku-Lewy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 A tak poza tym to jest gościem w swojej szkole, wystarczy że dała nazwisko:cool: Obawiam się ,że to za mało aby promować i utrzymać stacjonarny ośrodek;)To nie Orawica!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 22 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Mi się na tym forum spodobała Wasza normalność, brak jakiś odmian frustracji. "...to jest forum społecznościowe dla ludzi z pasją..." - właśnie, Jagna czy Czesio Niemen - obojętnie. Jagna trenuje bo wierzy w dobry wynik a PD w K. raczej jej nie są aktualnie w głowie a praca nad powrotem do super formy bo między innymi to to gwarantuje najleprzą promocję. Jagna a PD w K. są odległymi tematami. PD to zabawa, treningi Jagny to praca. Widziałem dzisiaj jak się wirtualnie bawiła z dzieckiem poprzez internet, sportowcy płacą często wysokie ceny żyjąc w rozłące, na walizkach. W szkółce gość, twarz czy nazwisko..., możliwe, sukcesy są żądne wyrzeczeń ale Witków na olipiadzie będzie!!! Aha, no właśnie, jest jeszcze życie prywatne a przy nim i zarabianie dla rodziny,... rodzina zawsze na miejscu pierwszym a dla rodziny my wszyscy zawsze na tym samym miejscu. Szkółka nie jest bez opieki a Witków ma/będzie miał się kim znowu pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 23 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2009 Bardzo możliwe, że dzisiaj będzie wywiad z Jagną w wiadomościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Dopiero co pisałem, że na Kitzsteinhornie jest 329 cm, a tu trzeba dokonać korekty, bo na górze jest już 365 cm śniegu, a w Alpincenter 60 cm i ciągle pada! Zaczynam się zastanawiać, czy zamiast gigantek nie zabrać ze sobą nart freeride'owych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Zaczynam się zastanawiać, czy zamiast gigantek nie zabrać ze sobą nart freeride'owych phi też mi dylemat. ja nie wiem czy założyć gumowce, czy klapki kąpielowe ech JC zazdroszczę, zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Reklama jest ważna. Choć życzę Jagnie, aby jej przygotowania i ew. start w Vancouver był udany. A przy okazji, czy trenuje też w Kaprun Karolina Sztokfisz? Dziewczyna ma już osiągnięcia i bardzo liczę na jej dobry start na Olimpiadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Dopiero co pisałem, że na Kitzsteinhornie jest 329 cm, a tu trzeba dokonać korekty, bo na górze jest już 365 cm śniegu, a w Alpincenter 60 cm i ciągle pada! Zaczynam się zastanawiać, czy zamiast gigantek nie zabrać ze sobą nart freeride'owych Znowu prawda ale do Polskich Dni raczej odradzam przyjazd gdyż chlapie też trochę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Reklama jest ważna. Choć życzę Jagnie, aby jej przygotowania i ew. start w Vancouver był udany. A przy okazji, czy trenuje też w Kaprun Karolina Sztokfisz? Dziewczyna ma już osiągnięcia i bardzo liczę na jej dobry start na Olimpiadzie. Czy Karolina trenuje w Kaprun raczej nie wiem, ze względu na aktualną pogodę raczej wątpię. O Jagnie wiem gdyż..., hmmm..., o, odwiedziła mnie poprostu. Tak, również życzę naszym paniom super wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Znowu prawda ale do Polskich Dni raczej odradzam przyjazd gdyż chlapie też trochę. Pozdrawiam Rozumiem, że odradzasz przyjazd przed Polskimi Dniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Rozumiem, że odradzasz przyjazd przed Polskimi Dniami? Tak, tak. Odradzam przyjazd przed Polskimi Dniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 Mi się na tym forum spodobała Wasza normalność, brak jakiś odmian frustracji. "...to jest forum społecznościowe dla ludzi z pasją..." Zbychu,właśnie to mnie urzekło na tym forum! Właśnie dlatego tak chętnie tu zaglądam i piszę.Może jestem mało zorientowany,ale jak na razie nie trafiłem na podobne o tak wysokim poziomie! Można się tu poczuć jak w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 24 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2009 fajną stronkę o tej okolicy znalazłem:) http://www.austria-holidays.eu/Pension/deutsch/Letnia_oferta_regionu.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbych Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 (edytowane) fajną stronkę o tej okolicy znalazłem:) http://www.austria-holidays.eu/Pension/deutsch/Letnia_oferta_regionu.htm i ja tą stronę znam, nawet pozdrowienia dla uczestników tego forum są Najlepiej oglądać chyba tylko poprzez Windows Internet Explorer. Edytowane 25 Czerwiec 2009 przez Zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 w Mozilli też ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 25 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2009 Oj przybywa śniegu w tej Austrii,ale też wody:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi