Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

W Kaprun przybywa ... śniegu

JC

Rekomendowane odpowiedzi

Tak,to prawda, Paweł Dawidek z F2 Dawidek Team wraz z przygotującą się do olimpiady Jagna Marczułajtis (http://www.se.pl/sport/inne/wielki-powrot-jagny-marczulajtis_92153.html ) (nawet serek kozi własnej roboty mi przywiozła :) niestety musieli zrezygnować z treningu :( ale w związku z tym, że Paweł ma dzisiaj urodziny zrobimy mu cacy wieczór ;)

Jagna.jpg

Pawel2.JPG

Jagna.jpg.2a69cdb75dff70773b659ed27128625a.jpg

Pawel2.JPG.f852663ac3e9206d46a493a9956680db.JPG

Edytowane przez Zbych

Spytam się ;).

PS. Jest tu poważnie ktoś z gazety Fakty? Po tym jak opublikowałem ten komentarz Jagna miała telefon stamtąd. Może to przypadek jednak.

Konspiracja,ja o tym,że wraca na stok wiedzialem 2 miesiace temu-pisały gazety lokalne Podhala,nie pytam,jako dziennnikarz-bo nim nie jestem,nawet z Dziennika czy Faktu,i TVN a nawet Naszego Dziennika-ciekawi mnie istniejąca sytuacja jako członaka/nie ch../forum i dalsza promocja stoku w Witowie,gdzie jego sytuacja ciągle jest zagrożona-a to z Naszego Dziennika i telewizji TRwam;):rolleyes:

A nawet jakby był tu dziennikarz Faktów czy innych mediów-to nic nie znaczy,to jest forum społecznościowe dla ludzi z pasją,a nie ambicjami politycznymi/a jak znajdzie się poseł albo Ep to,też dobrze/.My tu przedstawiamy fakty no czasmi MITY;).Najważniejsze cieszyć się białym puchem-to jest maksyma Naszej Społeczności:):rolleyes:

Media śledzą fora!!!

Edytowane przez dareklewandowski

No tak, masz rację.

Jagna była już na treningach wcześniej, właśnie tak z 2/3 miesiące temu.

Szkoła będzie funkcjonować bo przecież mąż jest nie mniej prężny a "udział" Witkowa w Igrzyskach Olimpijskich podbuduje promocję.

I to chcieliśmy wiedzieć,nic więcej-kto z kim i dlaczego Nas nie interesuje;)Byłem bywalcem tej fajnej imprezy Pd w K. i wiem ,że każdy chce odpocząć,przecież są WAKACJE:):):):)

A co z promocją Witowa,czy szkoła dalej będzie funkcjonować?Jeżeli chce powrócić do formy-trudno będzie to pogodzić;) !

Chyba nie myślisz że Jagna tam osobiście "naciera" na stoku z adeptami parapetu, no chyba że impreza "Gali" gwiazd to wówczas się pojawia, ale też nie po to żeby "powozić" się z przeciętnym Kowalskim:rolleyes:

A tak poza tym to jest gościem w swojej szkole, wystarczy że dała nazwisko:cool:

Mi się na tym forum spodobała Wasza normalność, brak jakiś odmian frustracji.

"...to jest forum społecznościowe dla ludzi z pasją..." - właśnie, Jagna czy Czesio Niemen - obojętnie. Jagna trenuje bo wierzy w dobry wynik a PD w K. raczej jej nie są aktualnie w głowie a praca nad powrotem do super formy bo między innymi to to gwarantuje najleprzą promocję. Jagna a PD w K. są odległymi tematami. PD to zabawa, treningi Jagny to praca.

Widziałem dzisiaj jak się wirtualnie bawiła z dzieckiem poprzez internet, sportowcy płacą często wysokie ceny żyjąc w rozłące, na walizkach.

W szkółce gość, twarz czy nazwisko..., możliwe, sukcesy są żądne wyrzeczeń ale Witków na olipiadzie będzie!!! Aha, no właśnie, jest jeszcze życie prywatne a przy nim i zarabianie dla rodziny,... rodzina zawsze na miejscu pierwszym a dla rodziny my wszyscy zawsze na tym samym miejscu.

Szkółka nie jest bez opieki a Witków ma/będzie miał się kim znowu pochwalić :)

Dopiero co pisałem, że na Kitzsteinhornie jest 329 cm, a tu trzeba dokonać korekty, bo na górze jest już 365 cm śniegu, a w Alpincenter 60 cm :D i ciągle pada!

Zaczynam się zastanawiać, czy zamiast gigantek nie zabrać ze sobą nart freeride'owych :D

Znowu prawda ale do Polskich Dni raczej odradzam przyjazd gdyż chlapie też trochę.

Pozdrawiam

Reklama jest ważna. Choć życzę Jagnie, aby jej przygotowania i ew. start w Vancouver był udany.

A przy okazji, czy trenuje też w Kaprun Karolina Sztokfisz? Dziewczyna ma już osiągnięcia i bardzo liczę na jej dobry start na Olimpiadzie.

Czy Karolina trenuje w Kaprun raczej nie wiem, ze względu na aktualną pogodę raczej wątpię. O Jagnie wiem gdyż..., hmmm..., o, odwiedziła mnie poprostu. Tak, również życzę naszym paniom super wyników.

Mi się na tym forum spodobała Wasza normalność, brak jakiś odmian frustracji.

"...to jest forum społecznościowe dla ludzi z pasją..."

Zbychu,właśnie to mnie urzekło na tym forum! :) Właśnie dlatego tak chętnie tu zaglądam i piszę.Może jestem mało zorientowany,ale jak na razie nie trafiłem na podobne o tak wysokim poziomie! :rolleyes: Można się tu poczuć jak w rodzinie. :)