Bosman78 Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Witajcie. To mój pierwszy post, Zastanwiam się nad zkupem używanych nart jak w temacie. Jestem świżo-poczatkującym narciarzem bez specjalnych zapędów wyczynowych :-) Prośba o pomoc czy te narty są warte uwagi w moim przypadku ? Parametry: Salomon Verse 7 170 cm taliowanie 107X72X98 Rossignol Axium 170 cm. taliowanie 106X87X95 Co sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Jakie masz buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman78 Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Jeszcze nie mam też chcę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 To kup dobre i wygodne buty bo to podstawa w narciarstwie a potem pogadamy o nartach dla Ciebie. Ja proponuję zawsze testy nart a potem wydawanie kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman78 Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Hmm a chociaż tak wstępnie ? :-) o tych nartach ? chciał bym jakieś informacje kierunkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Na temat tych modeli nie mam zielonego pojęcia. Znam za tom inne ale....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Ok. A może tak będzie prościej dla wszystkich? 1.Płeć, 2.Wiek, 3.Waga, 4.Jak długo jeździsz na nartach, 5.Jakie masz buty, 6.Jakie masz teraz narty, 7.Na jakich już jeździłeś, 8.Jak lubisz jeździć, 9.Jak chciałbyś jeździć, 10.Jaki preferujesz promień skrętu, 11.Jakie lubisz trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman78 Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Więc podaje. Mężczyzna 185 CM waga 93 kg. wiek 31 L. Jeźdze bardzo krótko w sumie dopiero co się nauczyłem więc potrzebuję sprzętu do kontynuacji nauki, nie mam zapędów sportowych po prostu chcę spokojnie jeździć i delektować się bezpieczeństwem i widokami. Trasy przygotowne, Butów jaki pisałem jeszcze nie mam więc też był bym wdzięczny za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Ja poszukałbym buty z Flex 70 przy twojej wadze z czterema klamrami. Marka bez różnicy najważniejszy jest odpowiedni rozmiar buta. Najlepiej kup w takim sklepie w którym po paru dniach będziesz mógł oddać buty lub wymienić na inne jak okażą się zbyt małe, niewygodne itd. gdy będziesz je miał na nogach w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Nie kupuj verse 7 - to nie narty dla Ciebie. Miekkie i ogólnie nie ciekawe w jeździe. Do zsuwania się tylko mogę się nadawać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman78 Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2009 A co powiesz na Head i XRC 170cm lub Rossignol Mountain Viper 170cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi