wojtus81 Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Chłopaki potrzebuję kupić kilka biletów na walkę Adamek-Gołota lecz wszystkie normalne zródła są już wyczerpane, więc zwracam się do was z prośbą może umie ktoś załatwić takowe bilety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Chłopaki potrzebuję kupić kilka biletów na walkę Adamek-Gołota lecz wszystkie normalne zródła są już wyczerpane, więc zwracam się do was z prośbą może umie ktoś załatwić takowe bilety? Toż to we telewizorni spokojnie będzie można obejrzeć. Ja taki tłumok jestem co to tłumu nie lubi i na wszelkie tego typu spędy nie lubię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 28 Wrzesień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Figo jak biletu nie zdobędę to kupię dobrego łiskacza;) i też tak pooglądam chyba że jakis zlot gdzies w okolicach śląsko-beskidzkich i pooglądamy w wiekszym gronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Figo jak biletu nie zdobędę to kupię dobrego łiskacza;) i też tak pooglądam chyba że jakis zlot gdzies w okolicach śląsko-beskidzkich i pooglądamy w wiekszym gronie? Musiałbym napisać,że skusiłbyś mnie towarzystwem........hm,hm,nie tylko Twojej osoby. Ale jeszcze gotów byłbyś spełnić takie życzenie i co wtedy Nie jestem aż takim fanem boksu. Choć Tomka akurat lubię i chętnie oglądam jego walki. Kibicuję mu z racji przynależności regionalnej . Jeśli walczył "Andrju" z "inostrancami" to oczywiście jemu kibicowałem. Tym razem jestem za Tomkiem. Życzę Ci powodzenia w poszukiwaniu biletów ,niestety pomóc nie potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi