1970 Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Pamiętam również o damskiej części forum i załączam zdjęcia nart testowych Duel Only 4 Women Classic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 (edytowane) Mojej pani by się nie podobały. Brak kwiatków i jaskrawych kolorków. Edytowane 20 Październik 2009 przez fanatyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Są ładne, oszczędne w ozdobach i dzięki temu bardzo eleganckie. Poza tym symetrycznie ozdobione co bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 20 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Mojej pani by się nie podobały. Brak kwiatków i jaskrawych kolorków.Z kwiatkami też mam i to w dobrej cenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Te sa sliczne. Ale zawsze troche lepiej jak po delikatnych testach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Na takich różowych widziałem trenerkę włoskich dzieciaków na Stubaiu w czerwcu, pierwszy raz widziałem wtedy kogoś na Duelach a, że ja miałem na butach Duele XL to od razu był dublecik. Trzeba przyznać, że ta Włoszka nieźle wymiatała na tych różowych deskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 20 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2009 Pierwsza klasa, cenowo jak 2-3tyś, 3-4tyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 21 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Pierwsza klasa, cenowo jak 2-3tyś, 3-4tyś ? O tych sprawach tylko na prywatnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi