1970 Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Witam. Szukam profesjonalnego serwisu narciarskiego w Szczecinie. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Witam. Szukam profesjonalnego serwisu narciarskiego w Szczecinie. Z góry dziękuję za pomoc. Czyżby Gubałówka chodziła ? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Cześć, Mam wujka w Szczecinie i on korzysta z usług Megasportu na ulicy Wyszyńskiego i jest bardzo zawdolowny z ich usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 22 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Cześć, Mam wujka w Szczecinie i on korzysta z usług Megasportu na ulicy Wyszyńskiego i jest bardzo zawdolowny z ich usług Robią tam też narty ręcznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Robią tam też narty ręcznie? Nie jestem w stanie teraz zapytać wuja bo jest w Niemczech. Proponuję abyś do nich przedzwonił - (91) 488 22 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyczesnow Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 Serwis narciarski Szczecin Witam, polecam nowo otwarty serwis narciarski na ul. Traugutta 99 w Szczecinie. Zaklad przeniósł się z ulicy Zaleskiego. Tydzień temu robiłem tam swoje dwie pary nart i jedną parę żony. Jakość regenerecji ślizgu i ostrzenia rewelacja co się sprawdziło na stoku, ceny usług bardzo konkurencyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 Oj, kolego coś mi to wygląda na reklamę twój pierwszy post, o sobie nic nie napisałeś tak się chyba nie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyczesnow Napisano 16 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2009 Witam kolege. Co tutaj pisać o sobie. Lubie narty jak wielu na tym forum. Trafiłem na wątek i postanowiłem odpisać, rejestracja nie jest skomplikowana więc żaden problem było napisać który serwis uznaje w Szczecinie za dobry. Robiłem wcześniej narty w poprzedniej lokalizacji wiec to już nie pierwszy raz jak robie u tego serwisanta. Wiem że robi na maszynie ale nie w pełni automatycznie dzieki czemu nie żdziera mi krawędzi, ma wyczucie i zna się na rzeczy. Inne serwisy w Szczecinie również sprawdzone ale jakoś ten przypadł mi do gustu. Wesołych Świąt życzę i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi