Bończa Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Jutro ruszają faceci - Super Kombinacja. Czas przygotować typy, a nie jest to łatwe na ten weekend. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Jutro ruszają faceci - Super Kombinacja. Czas przygotować typy, a nie jest to łatwe na ten weekend. A nie w sobotę? Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Jutro o 10 tej start do kombinacji. Transmisja live na ES. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Jutro o 10 tej start do kombinacji. Transmisja live na ES. Miały być narty,a będzie TV,kto przewidział,że nie będzie śniegu w Naszych górach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 No, rzeczywiście - ale ja myślę, że skończą się narty w tv i od poniedziałku, wtorku zaczną się w realu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 No, rzeczywiście - ale ja myślę, że skończą się narty w tv i od poniedziałku, wtorku zaczną się w realu:) Nie jest to pocieszające:pakurat/nie mylić z userem/ma właśnie do niedzieli wolne,a później może być nawet....;)Dzięki Bończa za info ;)chociaż w TV narciarstwa,dzisiaj rano na Travel wznowili "Narciarski Świat";) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Ten program poprawia samopoczucie - właśnie teraz leci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Poutiainen nie wystartuje - także nie typujcie jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Lista startowa http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=AL&raceid=59289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 A czemu jeszcze konkurs nie ogłoszony? Nagrody się skończyły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Plan transmisji Eurosportu wygląda tak: (generalnie Eurosport 1 chyba że zaznaczyłam inaczej) Piątek 9:56 - 11:10 SGcomb M 13:54 - 15:10 SLcomb M na Eurosport2 15:45 - 16:15 SLcomb M (powtórka) Sobota 9:45 - 10:45 GS W 1-run 10:30 - 12:00 SG M na Eurosport2 12:45 - 13:30 GS W 2-run Niedziela 9:30 - 10:15 GS W 1-run 10:15 - 11:00 GS M 1-run 12:30 - 13:15 GS W 2-run 13:15 - 14:00 GS M 2-run 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 Plan transmisji Eurosportu wygląda tak: (generalnie Eurosport 1 chyba że zaznaczyłam inaczej) Piątek 9:56 - 11:10 SGcomb M 13:54 - 15:10 SLcomb M na Eurosport2 15:45 - 16:15 SLcomb M (powtórka) Sobota 9:45 - 10:45 GS W 1-run 10:30 - 12:00 SG M na Eurosport2 12:45 - 13:30 GS W 2-run Niedziela 9:30 - 10:15 GS W 1-run 10:15 - 11:00 GS M 1-run 12:30 - 13:15 GS W 2-run 13:15 - 14:00 GS M 2-run Dzięki, nie muszę już sprawdzać na EPG w nBoxie Chociaż piątkowe to muszę nagrać... albo wziąć laptopa na uczelnię Jest gdzieś transmisja do Internetu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2009 A czemu jeszcze konkurs nie ogłoszony? Nagrody się skończyły ? Admin się pakuje i nie ma czasu pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Chyba założę nową tabelkę. Nie będziemy się oglądać na Admina, najwyżej jak wróci to się ogarnie pzdr misal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 ..................... Piątek 13:54 - 15:10 SLcomb M na Eurosport2 .......................... Uffff dzieki. A ten gigantowy supergigant caliem calkiem mi sie podobal Sliczniutka pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Hola, hola - trzech austyjakow na podium + Italianco im sie zaplatal "miedzy nogami" Szkoda Tedka, ostro ciag i wedlug miedzyczasu moze i celowal kolo podium. Bode piaty, wlooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Wyniki super kombinacji: http://www.skionline.pl/sport/?co=wyniki&id_kalendarza=1678 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Szkoda Tedka, ostro ciag i wedlug miedzyczasu moze i celowal kolo podium. Bode piaty, wlooooo Tedka? Mi przedewszystkim szkoda Carlo po ostatnim wyczynie miał szanse przejść do jeszcze ścislejszej historii ale młody jest wszystko przed nim wiec może jeszcze to powtórzy. Zawody ciekawe jak najbardziej. Maciek nie ukonczył SG nie wiem co sie stało i czy jest cały wiec piszczie! Dla tych co byli np w pracy Raich triumfował w superkombinacji "Austriak Benjamin Raich triumfował we francuskim Val d'Isere w superkombinacji alpejskiego Pucharu Świata. Drugie miejsce zajął jego rodak Marcel Hirscher, a trzecie ex aequo kolejny austriacki narciarz Romed Baumann i Włoch Manfred Moelgg. Piątkowa superkombinacja składała się z supergiganta i slalomu. Po pierwszej części rywalizacji Raich był czwarty. Prowadzący na półmetku zawodów Szwajcar Sandro Viletta spadł na siódmą pozycję. Z wielkim zainteresowaniem oczekiwano występu Szwajcara Carlo Janki. W ubiegłym tygodniu w Beaver Creek w ciągu trzech dni wygrał trzy razy zawody Pucharu Świata i gdyby zwyciężył w piątek w Val d'Isere, byłby pierwszym od 11 lat alpejczykiem z czterema kolejnymi triumfami. Ostatnio taka sztuka udała się w 1998 roku Austriakowi Hermannowi Maierowi. Po supergigancie Janka był na najlepszej drodze, by dorównać "Herminatorowi". Uzyskał drugi wynik i miał doskonałą pozycję wyjściową do ataku. W slalomie wypadł jednak z trasy. Jedyny polski alpejczyk Maciej Bydliński nie ukończył supergiganta. Wyniki: 1. Benjamin Raich (Austria) 2.07,71 (1.17,77/49,94) 2. Marcel Hirscher (Austria) 2.08,60 (1.17,48/51,12) 3. Manfred Moelgg (Włochy) 2.09,26 (1.18,88/50,38) Romed Baumann (Austria) 2.09,26 (1.18,15/51,11) 5. Bode Miller (USA) 2.09,40 (1.18,36/51,04) 6. Markus Larsson (Szwecja) 2.09,44 (1.18,81/50,63) ... Maciej Bydliński (Polska) nie ukończył supergiganta Klasyfikacja generalna PŚ (po 8 z 34 konkurencji): 1. Carlo Janka (Szwajcaria) 460 pkt 2. Benjamin Raich (Austria) 381 3. Didier Cuche (Szwajcaria) 355 4. Aksel Lund Svindal (Norwegia) 207 5. Didier Defago (Szwajcaria) 185 6. Romed Baumann (Austria) 177 " za SportoweFakty.pl Poki co Janka dalej ma dużą przewage prawie 80 pkt ale żeby utrzymać prowadzenie nie może sobie juz w tym weekendzie pozwolić na tego rodzaju wpadke. A teraz imprezzza! Zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 11 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2009 Dzięki, nie muszę już sprawdzać na EPG w nBoxie Chociaż piątkowe to muszę nagrać... albo wziąć laptopa na uczelnię Jest gdzieś transmisja do Internetu ? Heh, widze, że nie tylko ja stosuje opcje nagrywania i zawalam cały dysk zawodami PŚ Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Witek Domański powiedział, że Miller ma kontuzję stawu skokowego (nadciągnięcie). Nie wystartował dzisiaj. Chyba to pierwsza Jego kontuzja o której słyszę...nie przypominam sobie żeby coś kiedyś mu się stało, a przy Jego jeździe to cud że jeszcze chłopak żyje...:eek: Mam nadzieję że i u Niego i u Cuche kontuzje szybko sie wyleczą i wrócą szybko do formy. Brawa dla sióstr Riesch. Aubert była rewelacyjna. Na pierwszy przejazd kobiet niestety zaspałam, a widzę że Schild wyleciała... Szkoda Lindsay i szkoda że tak kiepskie były warunki (wędrująca mgła). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Universalsports.com przyblokowal i skonczylo sie ogladanie przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 13 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2009 Universalsports.com przyblokowal i skonczylo sie ogladanie przez internet Są na szczęście inne alternatywy.Ja w pracy korzystam z tego co kiedyś podrzucił Marczello i nie narzekam.http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=7745 Wczoraj ani dzisiaj niestety nie miałem zasięgu i teraz oglądam powtórke SG.I zastanawiam sie jaki by mial czas Ligety gdyby nie zajrzał do "lasu".A swoja droga to Ted niebawem będzie lepszy w technice Millera niż autor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi