k74 Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 jw najlepiej w styczniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 jw najlepiej w styczniu:) Zlałem się jak przeczytałem opis w Twoim profilu. Sprzęt to ....biiiiip. Ale styl jazdy mnie rozwalił.:eek: Mogło by być wesoło mając Ciebie w kompaniji.\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Też poczytałem - dobre! Witam na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 No i jak chłop wyjechał w marcu 2003 na narty to chyba dopiero teraz wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 No i jak chłop wyjechał w marcu 2003 na narty to chyba dopiero teraz wrócił To po co wracał jak znów chce jechać ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 To po co wracał jak znów chce jechać ?:D Deportowali go, za długo bez zameldowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2009 Teraz szuka odpowiednio dużego bagażnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JurekSOL Napisano 23 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2009 Test TEST wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi