Bończa Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 (edytowane) Dzisiaj o 11.45 pierwszy trening zjazdu facetów w Bormio. Wyniki live Bode zrobił sobie wolne, o czym poinformował już dawno. Panie zaczynają jutro od giganta. Start Kathrin Zettel stoi pod znakiem zapytania. Nadwyrężyła sobie prawe kolano na treningu (jeśli dobrze zrozumiałem niemiecki tekst) Edytowane 27 Grudzień 2009 przez Bończa dodanie informacji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 (edytowane) Obyś źle zrozumiał bo stawiałam na Zettel:) Ale widzę na liście startowej Denise Karbon (kontuzja kolana w Aspen) co oznacza, że już lepiej z Nią To samo z Tanją Poutiainen, też wraca na stoki:) Plan transmisji w Eurosporcie: Poniedziałek: 10:10 - 11:16 GS W 1-run 13:10 - 14:14 GS W 2-run Wtorek: 10:15 - 11:00 SL w 1-run 11:30 - 11:45 Mini wywiad ze Svindalem 11:45 - 13:15 DH M 13:15 - 14:15 SL W 2-run Rozbrajająca super dokładność co do minuty:) Zobaczymy czy ta 11:16 i 14:14 rzeczywiście sie sprawdzą Miłego kibicowania:) Edytowane 28 Grudzień 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka Program TV 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Dokładność w Eurosport, to marzenie. Wczoraj miała być relacja z zawodów w Paganello,na narty nie pojechałem, czekam do 9tej, a tu powtórka z Alta Badia:rolleyes: No ale to są szczegóły, generalnie dobrze, że jest od lat z narciarstwem, a my z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Rozpoczyna się właśnie slalom gigant w Lienz. Pan Domański w Eurosporcie już na dzień dobry dowalił do pieca - witamy w Linz (powinno być Lienz) w Karyntii (powinno być w Tyrolu Wschodnim). :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Pan Domański natychmiast został wyłączony;) Anglicy przynajmniej przeżywają jakieś emocje komentując narciarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 (edytowane) Widzę, że Austriacy postawili nową gondolę/krzesło w Lienz. Jak byłem tam ostatnio to na górę wyjeżdżało się starym dwuosobowym wyciągiem krzesełkowym, takim jak na Pilsko. A może to ten sam ... :eek: Edytowane 28 Grudzień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Fatalny upadek Vonn :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Fatalny upadek Vonn :eek: No i co z Vonn? Mam słaby zasięg więc nie oglądam tylko śledzę wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 wypadła maria !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 No i co z Vonn? Mam słaby zasięg więc nie oglądam tylko śledzę wyniki. Zjechała na nartach w dół z ręką na temblaku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Lód i beton na trasach PS: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=89305#post89305 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Agnieszka dojechała z 37. czasem i nie wystartuje w II przejeździe Wyniki LIVE: http://www.skionline.pl/sport/?co=wyniki_live&id_live=5224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 Zjechała na nartach w dół z ręką na temblaku. Na laola cos piszą ale niewiele to wyjaśnia: http://www.laola1.at/392+M58911bd2fb4.html Może coś podczas 2 przejazdu powiedzą to dajcie znać (bo ja w pracy gniję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2009 No tośmy się naoglądali - ci co w pracy niech się pocieszą - transmisja się urwała od kasztanów na trzy dziewczyny do końca:( Perfekcyjni:rolleyes: do bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Wygląda na to że z Lindsay nie jest tak tragicznie: "Pierwszego przejazdu nie ukończyła liderka Pucharu Świata Lindsey Vonn, która doznała kontuzji lewego ramienia. Amerykanka przewróciła się, uderzając w bramkę. Wstępne doniesienia mówiły o możliwym złamaniu, ale w szpitalu okazało się, że uraz nie jest groźny. Prawdopodobnie zawodniczka wystąpi już we wtorkowym slalomie." sportowefakty.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Obejrzałem teraz z odtworzenia pierwszy przejazd Schild - nie zrobiła poza jednym odjechaniem lewej narty żadnego błędu - brawo! Vonn nie wiem, czy coś się nie wydarzyło na trasie, czy potłuczona ręka daje o sobie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 (edytowane) No właśnie, ciekawe cóż się wydarzyło:rolleyes: Vonn jest 12, siostry Maria i Susane na 7 i 8. Marlies chyba wraca do formy:) Może będzie medal:rolleyes: Edytowane 29 Grudzień 2009 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 II przejazd Vonn bardzo zły - widać, że jest potłuczona mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Obejrzę sobie w domciu:) Fajnie że Marlies wygrała - austriacja prasa się posika ze szczęścia, już widzę nagłówki "Comeback":) Ale bądź co bądź mają co świętować Ciekawa jestem zjazdu w Bormio - to mój ulubiony zjazd zaraz po Kitz i Wengen Po wynikach widzę że tylko 3 wyleciało z trasy... i że obstawiałam nieco inaczej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Dzisiejszy zjazd to byl niezly test na sprawdzenie wytrzymalosci ud hehe, po wiekszosci na dole bylo widac ze ladnie im tam juz palilo miesnie:) zreszta sie nie dziwie.. na trasie nimi telepalo a dziur troche bylo.. mi siadlo to 3 miejsce Walchofera ale fartem bo Scheiber mial DSQ, a powrót Schild udany.. bedzie sie liczyc w koncówce sezonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Mario Scheiber miał o 2mm za wysoką płytę i stąd DSQ. Słowenia ma prawdziwego hero! Teraz jest powtórka dzisiejszego slalomu na tvp sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 29 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2009 Na TVP Sport dzisiaj i wczoraj była dłuższa transmisja rywalizacji kobiet w stosunku do Eurosportu, pokazali nawet przejazd Agnieszki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Obejrzałam sobie wieczorkiem do kolacji wczorajszy PŚ. Schild zdeklasowała resztę! Równo miarowo w każdym międzyczasie miała więcej, ciagle systematycznie coś dokładała przeciwniczkom. Pięknie pojechała, na dole sobie cudnie poradziła tam gdzie wszystkie zawodniczki traciły najwięcej i miały największe problemy to Ona zyskała. A do tego jechała tak spokojnie, nie rzucała się żeby sprawić wrażenie jazdy agresywnej i szybkiej. Bormio na tle slalomu było w sumie nieciekawe:) Vonn pojechała górę nawet nieźle ale na dole miałam wrażenie że się najzwyczajniej pogubiła. Natomiast Maryśka pojechała fatalnie. U Vonn można winę zwalic na bolącą rękę i przez to brak koncentracji ale u Riesch nie ma na co zwalić. Fatalny przejazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Świętowały razem, więc poszły sobie w długą, jak to między chłopcami się mówi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi