lski@interia.pl Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Ludzie,co wy robicie w piątek29go stycznia? Może wybralibyście sie na Puchar Świata,który został przeniesiony do Kranjskiej Góry? Ja będę tam cały ów tydzień ,od 25go stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 To Ci się trafiło:p:D-Szczęściarz;)Ja w tym okresie będę dopiero się pakował,kierunek bardziej na zachód:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Re Będę zupełnie przypadkowo,ostatnio dopiero dowiedziałem się,że gigant mężczyzn z Adelboden przeniesiono do Kranjskiej Góry, podobno ze względów dydaktycznych, by ci z pucharu mogli sie nauczyc, jak się jeździ od weteranów,którzy tam będą mieli wtedy Mistrzostwa Świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Och, szczęściarze. A ja na tylko na Podhalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi