marboru Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 (edytowane) http://www.trikke.pl/SKKI%20TRIKKE.htm TRIKKE SKKI nie ma wiązań narciarskich, nie potrzeba zakładać specjalnych butów aby jeździć. Wsiadasz na nią w normalnych butach zimowych i cieszysz się prędkością i jazdą na TRIKKE SKKI. TRIKKE SKKI została zaprojektowana i opracowana na bazie nowatorskiej konstrukcji ramy wykorzystywanej przez TRIKKE na kołach. Dzięki temu otrzymano pionierski w skali światowej sprzęt narciarski, który trwale zmieni filozofię i podejście ludzi do sportów zimowych. Dzięki prostej i indywidualnej konstrukcji TRIKKE SKKI pozwala każdemu, nawet początkującemu adeptowi narciarstwa na korzystanie z uroku i przyjemności jazdy z góry po zaśnieżonych stokach. ------------------------------------------------------------------------ Instruktorzy narciarstwa jeżdżący na TRIKKE SKKI uznali to za doskonały sprzęt dla początkującego narciarza do nauki prawidłowej postawy i zachowań na nartach. Każdy uczący się jazdy dzięki TRIKKE SKKI może w bezbłędny i naturalny sposób zobaczyć "o co w nartach chodzi". Rama, która utrzymuje narty TRIKKE SKKI odpowiednio do stoku, wymusza na adepcie narciarstwa prawidłową postawę i koryguje błędy. Każdy uczący się na TRIKKE SKKI z łatwością będzie mógł przejść na jazdę nartach nie tracąc zbędnego czasu. ------------------------------------------------------------------------ Ciekawy sprzęcik... ...w sumie można mieć taki jeden, a jeździć może cała rodzina... Bryknął bym się na czymś takim chętnie. W sezonie letnim na kółeczkach można potrenować przed sezonem... Na stronie Sabat-Krajno pisze, że jest coś takiego w wypożyczalni... ...więc może?...w ramach alternatywy i odskoczni od codzienności narciarskiej. Kto wie? A może ktoś ze Skiforum miał przyjemność? Ciekawe jakie wrażenia? Edytowane 19 Styczeń 2010 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Witam, w ośrodku Pracica w Rzykach mają dwa takie do wypożyczenia sam nie miałem okazji się jeszcze przejechać ale widziałem jak inni to robią, nawet za jednym jechałem z czystej ciekawości jak się to zachowuje na stoku, i musze przyznać bardzo fajna zabawa na tym jest, co prawda użytkownik zaliczył parę gleb ale radochę miał pierwsza klasa, tak przynajmniej wywnioskowałem z jego miny w formie banana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 http://www.youtube.com/watch?v=dQt8E43mR-Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi