mel1973 Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 Witam! Tak sobie pomyśleliśmy z kuzynem, że będąc w lutym, w Zakopcu można by skoczyć na jeden dzień do Austrii na narty. Bardzo nas tam ciągnie, ponieważ jeszcze nigdy tam nie jeździliśmy. Poradźcie, gdzie jest najbliżej Zakopanego jakiś region narciarski w Austrii. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 Witam! Tak sobie pomyśleliśmy z kuzynem, że będąc w lutym, w Zakopcu można by skoczyć na jeden dzień do Austrii na narty. Bardzo nas tam ciągnie, ponieważ jeszcze nigdy tam nie jeździliśmy. Poradźcie, gdzie jest najbliżej Zakopanego jakiś region narciarski w Austrii. Z góry dziękuje. Okolice Wiednia np. Semmering lub Hochkar - tylko, że z Zakopanego początek drogi masz kiepski aż do Żyliny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 A na ile do tej Bukowiny się wybieracie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mel1973 Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 a może lepiej to podzielić na pół...... 1 tydz. Bukowina i 1 tydz Alpy będzie w sumie cenowo podobnie, a narciarsko....... bez komentarza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 a może lepiej to podzielić na pół...... 1 tydz. Bukowina i 1 tydz Alpy będzie w sumie cenowo podobnie, a narciarsko....... bez komentarza:D To w ogóle nie jedź do tej Bukowiny! Jedź na tydzień w Alpy, a ten 2 tydzień idź do pracy, pracuj i zarabiaj na następny wyjazd, choćby to miało być zamiatanie ulic!! Wituś jest dzisiaj w Bukowinie, może jak wróci to zachce tu napisać to co mi przez tel. powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 To w ogóle nie jedź do tej Bukowiny! Jedź na tydzień w Alpy, a ten 2 tydzień idź do pracy, pracuj i zarabiaj na następny wyjazd, choćby to miało być zamiatanie ulic!! Wituś jest dzisiaj w Bukowinie, może jak wróci to zachce tu napisać to co mi przez tel. powiedział oczywiście żadna praca nie hańbi,choć ja mam ten komfort że nie musze zamiatać ulic...poza odśnieżaniem wjazdu przed domem:rolleyes: Bukowina jest piękna,przecież nie trzeba tam jeżdzić na nartach,można wypocząć w termach po nartach w Alpach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 oczywiście żadna praca nie hańbi,choć ja mam ten komfort że nie musze zamiatać ulic...poza odśnieżaniem wjazdu przed domem:rolleyes: Bukowina jest piękna,przecież nie trzeba tam jeżdzić na nartach,można wypocząć w termach po nartach w Alpach... To ja bym skręcił w drodze powrotnej do bratanków i termy lepsze i wino i żarło np Topolca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mel1973 Napisano 21 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 To w ogóle nie jedź do tej Bukowiny! Jedź na tydzień w Alpy, a ten 2 tydzień idź do pracy, pracuj i zarabiaj na następny wyjazd, choćby to miało być zamiatanie ulic!! Wituś jest dzisiaj w Bukowinie, może jak wróci to zachce tu napisać to co mi przez tel. powiedział Niestety moja firma nie pozwala mi dorabiać! Ale nie jestem egoistą i muszę liczyć się ze zdaniem kuzyna i jego rodziny więc pozostanę przy swoim i jadę na 2 tyg. do Bukowiny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 To ja bym skręcił w drodze powrotnej do bratanków i termy lepsze i wino i żarło np Topolca nie przepadam za słowakami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 (edytowane) nie przepadam za słowakami:) Polak Węgier dwa BRATANKI:D Topolca-Miszkolc Węgrzy też nie przepadają, a ja Słowaków lubię oprócz ich upierdliwej policji Edytowane 21 Styczeń 2010 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 a może lepiej to podzielić na pół...... 1 tydz. Bukowina i 1 tydz Alpy będzie w sumie cenowo podobnie, a narciarsko....... bez komentarza:D z tym cenowo podobnie to cię poniosło:D narciarsko napewno bez komentarza. Na 1 dzień w alpy z zakopanego :eek: powiedzmy 6h jeżdzenia na nartach i 16w samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 (edytowane) z tym cenowo podobnie to cię poniosło:D narciarsko napewno bez komentarza. Na 1 dziejń w alpy z zakopanego :eek: powiedzmy 6h jeżdzenia na nartach i 16w samochodzie? Jeśli chodzi o skipass to w Alpach wychodzi taniej jak wezmiesz pod uwagę ilość tras i przepustowość wyciągów...a kwatera to kwestia standardu...ja zawsze wybieram apartamenty ze względu na 4 osobową rodzinę...hotel byłby masakrycznie drogi...a tak 2 pokojowy apart. z wyposażeniem 420 euro w Hinterglemm...a w Wiśle za 4 dni 620 pln przy Nowej Osadzie a karnet przy całym dniu też wyjdzie coś ok .120 pln na głowę...no bardzo tanio Edytowane 21 Styczeń 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi