ddit Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Witam. Forumowicze, bardzo Was prosze o szybka pomoc. Kurtka z aukcji jest orginalna, czy tez nie? http://www.allegro.pl/item870302735_kurtka_rossignol_racing_gore_tex_xcr_r_l_nowa.html. Czytalem juz duzo na grupach, ale sam nie jestem w stanie rozwiklac tego problemu. moge sie jedynie kierowac cena, ktora jest podejrzanie niska... Dzieki wielkie za wszystkie sugestie;]. pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Była licytacja, dlatego taka niska cena. Trudno rozpoznac podrób, ale to chyba raczej nie jest fake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Niech pokaże dowód zakupu i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amarcin4 Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Wydaje się ok, skoro podaje numer seryjny, tylko co oznacza ta membrana 20000??jaki to parametr, wydaje mi się że gore tex XCR ma wodoodporność rzędu 40000 a oddychalność ok 30000, tak czy siak wydaje mi się że napewno powyżej 20000, jeśli się mylę to napewno ktoś mnie tutaj poprawi.Skontaktuj się z jakimś sklepem rossigniola to może coś powiedzą o możliwościach występowania takich numerów seryjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.