telux Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 (edytowane) Witam !!! Niedawno wróciłem z Marillevy, byłem tam juz w sumie 3 raz. Ponieważ chciałem dla odmiany pojechać w rejon Val di Fiemme mam prośbę o namiary na fajne apartamenty usytuowane w pobliżu wyciągów tak jak to ma miejsce np w Marillevie gdzie można bez problemu w butach narciarskich dotrzeć na stok. Pozdrawiam Serdecznie Jurek Edytowane 5 Marzec 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 (edytowane) W sprawie apartamentu Ci nie pomogę, bo akurat tam korzystałem w hotelu, ale nie wiem czy wiesz że to tam troszkę inaczej wygląda niż w Marilevie. Po Val di Fiemme nie da się przemieszczać tak jak w Marilevie "bez odpinania nart". W całej dolinie jest kilka oddzielnych terenów narciarskich i chcąc zaliczyć każdy z nich nie da się uniknąć transportu kołowego. Przeglądnij mapy i zastanów się czy warto szukać kwatery przy wyciągach która jak wiadomo będzie droższa- moim skromnym zdaniem nie, nie w Val di Fiemme Edytowane 5 Marzec 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telux Napisano 8 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Dziękuję Bardzo z poradę. a który ośrodek z Val di Fiemme lub z włoskich Alp poleciłbyś mi na początek po Marillevie? Byłem kiedyś w Maso Corto ale pewnie nie chciałbym tam za szybko wracać. Pozdrawiam Serdecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2010 Dziękuję Bardzo z poradę. a który ośrodek z Val di Fiemme lub z włoskich Alp poleciłbyś mi na początek po Marillevie? Byłem kiedyś w Maso Corto ale pewnie nie chciałbym tam za szybko wracać. Pozdrawiam Serdecznie !!! A może spróbuj do Val di Fassa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinsky Napisano 9 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2010 A może spróbuj do Val di Fassa? Jesli zależy Ci na ilości i różnorodności tras szczególnie do campitello lub canazei... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi