Roobs Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Czy często zdarza się iż dobiera się osobno wiązania do nart??? Czy inwestuje się np w bdb wiązanie i "średnią" nartę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Zależy co masz na myśli mówiąc: bdb wiązanie? Bardzo dobre bo piszą, że bezpieczne i fajnie się wypina czy bardzo dobre bo ma DIN 20 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 17 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 Zależy co masz na myśli mówiąc: bdb wiązanie? Bardzo dobre bo piszą, że bezpieczne i fajnie się wypina czy bardzo dobre bo ma DIN 20 ? ...nie miałem na myśli MP3 w wiązaniu wypinanie to chyba bezpieczeństwo , tak ja to rozumie do tego możliwość ustawień ...mnie trudno określić co jest ważnego w wiązaniu dlatego zadałem temat w który zostanie to wyjaśnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 moim zdaniem nie. od kilku lat jest trend którym większość podąża - kupuje się najczęściej narty z domyślnymi wiązaniami, najczęściej tego samego producenta. Ale żeby ktoś wymieniał wiązania na niestandardowe, to może niech się nasi forumowi ściganci wypowiedzą (chociaż w komórkach to pewnie nie ma wiązań od razu). A propo zawodników to Rossignol w nartach zawodniczych stosuje nie "nowinki techniczne" tylko starą konstrukcję wiązań (kilkunastoletnią chyba), jest wciąż lepsza (i chyba głównie bezpieczniejsza) od bieżących produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi