Green07 Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Witam! Chętnie wybrałbym się pojeżdzić w Tatry w dniach między20-28.03. Może to być wyjazd do Zakopca jak i na Słowacje. Aktualnie na Słowacji są promocyjne ceny karnet 5-dniowy kosztuje tylko 69 euro. Preferowałbym Tatrzańską Łomnicę, noclegi niedrogo u Słowaka u którego zazwyczaj bywałem myślę, że wyniosą góra do 10 euro, mogę zadzwonić w każdej chwili aby dowiedzieć się dokładnie. Tatrzańska Łomnica to piękny ośrodek o charakterze alpejskim z wysoko położonymi terenami narciarskimi, a atrakcją jest Łomnicka Przełęcz na wysokości 2200 mnpm. Karnet obowiązuje na wszystkie Ośrodki a więc można się również wybrać do Strbskego Plesa dojazd bezpłatny Żelezinką. Czasu pozostało niewiele, ja jestem elastyczny na wszelkie inne propozycje byle pojeżdzić. Mogę również dołączyć do wyjazdu w Alpy w w/w. terminie, jakby co to poproszę o szybkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Witam! Chętnie wybrałbym się pojeżdzić w Tatry w dniach między20-28.03. Może to być wyjazd do Zakopca jak i na Słowacje. Aktualnie na Słowacji są promocyjne ceny karnet 5-dniowy kosztuje tylko 69 euro. Preferowałbym Tatrzańską Łomnicę, noclegi niedrogo u Słowaka u którego zazwyczaj bywałem myślę, że wyniosą góra do 10 euro, mogę zadzwonić w każdej chwili aby dowiedzieć się dokładnie. Tatrzańska Łomnica to piękny ośrodek o charakterze alpejskim z wysoko położonymi terenami narciarskimi, a atrakcją jest Łomnicka Przełęcz na wysokości 2200 mnpm. Karnet obowiązuje na wszystkie Ośrodki a więc można się również wybrać do Strbskego Plesa dojazd bezpłatny Żelezinką. Czasu pozostało niewiele, ja jestem elastyczny na wszelkie inne propozycje byle pojeżdzić. Mogę również dołączyć do wyjazdu w Alpy w w/w. terminie, jakby co to poproszę o szybkie info. Jacek? To prawie jak szef tego "bajzlu". I tylko Jacek ..... Tyle w profilu o sobie napisałeś. To niezbyt wiele, szczególnie jeśli proponujesz siebie jako kompana do wyprawy narciarskiej. Witaj na forum. Ale mamy tu takie obyczaje,że się co nieco ujawniamy. Przeglądnij profile i załapiesz z pewnością o co mi chodzi. Baw się dobrze,razem z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratPit Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Jacek? (...) I tylko Jacek ..... Tyle w profilu o sobie napisałeś. To niezbyt wiele, szczególnie jeśli proponujesz siebie jako kompana do wyprawy narciarskiej. Witaj na forum. Ale mamy tu takie obyczaje,że się co nieco ujawniamy. Przeglądnij profile i załapiesz z pewnością o co mi chodzi. Baw się dobrze,razem z nami. właśnie miałem napisać cytując klasyka "no ładnie nam się Pan tutaj przedstawił przed milionami słuchaczy" brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Karnety z Łomnicy nie uprawniają do jazdy w Szczyrbskim Plesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
321jaca Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Witam! Chętnie wybrałbym się pojeżdzić w Tatry w dniach między20-28.03. Może to być wyjazd do Zakopca jak i na Słowacje. Aktualnie na Słowacji są promocyjne ceny karnet 5-dniowy kosztuje tylko 69 euro. Preferowałbym Tatrzańską Łomnicę, noclegi niedrogo u Słowaka u którego zazwyczaj bywałem myślę, że wyniosą góra do 10 euro, mogę zadzwonić w każdej chwili aby dowiedzieć się dokładnie. Tatrzańska Łomnica to piękny ośrodek o charakterze alpejskim z wysoko położonymi terenami narciarskimi, a atrakcją jest Łomnicka Przełęcz na wysokości 2200 mnpm. Karnet obowiązuje na wszystkie Ośrodki a więc można się również wybrać do Strbskego Plesa dojazd bezpłatny Żelezinką. Czasu pozostało niewiele, ja jestem elastyczny na wszelkie inne propozycje byle pojeżdzić. Mogę również dołączyć do wyjazdu w Alpy w w/w. terminie, jakby co to poproszę o szybkie info. Bardo ciekawa propozycja????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 Witam! Chętnie wybrałbym się pojeżdzić w Tatry w dniach między20-28.03. Ależ nie ma problemu. Jedź chłopie!!!!!!!1:p:p;) jestem elastyczny na wszelkie inne propozycje byle pojeżdzić. przede wszystkim NARTY!!!!, kupić lub wypożyczyć;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green07 Napisano 19 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Nieaktualne właśnie wybieram się do Zillertal. Ok. Pany i Panocki jak wrócę to uzupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi