Piteros78 Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 (edytowane) Witam serdecznie. Sezon zimowy już tuż tuż ) Dlatego powoli trzeba zacząć myśleć o nartach i odpowiednim sprzęcie na zimę. Nie mam zielonego pojęcia jakie firmy produkują porządne narty warte kupienia. Przeglądając strony natrafiłem na narty Rossignol. Czy te narty są wytrzymałe i będą mi służyć na nie jeden sezon? Ewentualnie jeśli macie jakieś propozycje innych nart to walcie ) Wszystkie sugestie mile widziane Pozdrawiam! Edytowane 30 Sierpień 2010 przez JC Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paaatyyyk Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 Odpowiedz na te pytania , napewno wszystkim bedzie łatwiej ) 1. Płeć - 2. Wiek- 3. Waga - 4. Wzrost- 5. Na nartach jeżdżę od: 6. Moje umiejetności określam (wg skali forumowej) na - 7. Moje buty to - 8.Jakie masz teraz narty/model: 9. Jaką jazdę preferujesz (skręty/trasy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 łatwiej to by było gdyby gośc podał link nie do badziewnego sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 łatwiej to by było gdyby gośc podał link nie do badziewnego sklepu... przecież to na kilometr śmierdzi kryptoreklamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 a nie trafił ktoś przypadkiem na sklep z nartami Head'a na najbliższy sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 przecież to na kilometr śmierdzi kryptoreklamą. Jacek no nie chciałe mtego wprost pisać Może trzeba by takie posty wywalać jeśli autor nie podejmie tematu w poweidzmy 2 dni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piteros78 Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 Nie jest to żadna kryptoreklama. Na tą stronę trafiłem przypadkiem w wyszukiwarce. 1. Płeć - Mężczyzna 2. Wiek - 32 3. Waga - 80 4. Wzrost- 182 5. Na nartach jeżdżę od: wstyd przyznać dopiero zaczynam 6. Moje umiejetności określam (wg skali forumowej) na - sanki i te sprawy ;p 7. Moje buty to --- 8.Jakie masz teraz narty/model: --- 9. Jaką jazdę preferujesz (skręty/trasy) - spokojną na początek, później bardziej ekstremalną. Jestem baaaardzo początkujący.. Tzn chcę dopiero zacząć.. Polećcie też jakieś łagodne stoki w Polsce, żeby człowiek od razu zjeżdżając się nie zabił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 Nie jest to żadna kryptoreklama. Na tą stronę trafiłem przypadkiem w wyszukiwarce. 1. Płeć - Mężczyzna 2. Wiek - 32 3. Waga - 80 4. Wzrost- 182 5. Na nartach jeżdżę od: wstyd przyznać dopiero zaczynam 6. Moje umiejetności określam (wg skali forumowej) na - sanki i te sprawy ;p 7. Moje buty to --- 8.Jakie masz teraz narty/model: --- 9. Jaką jazdę preferujesz (skręty/trasy) - spokojną na początek, później bardziej ekstremalną. Jestem baaaardzo początkujący.. Tzn chcę dopiero zacząć.. Polećcie też jakieś łagodne stoki w Polsce, żeby człowiek od razu zjeżdżając się nie zabił. Stok: Rusiński. Kup tylko nowe, wygodne buty a narty wypożyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 a nie trafił ktoś przypadkiem na sklep z nartami Head'a na najbliższy sezon? póki co to tylko od dystrybutora chyba Albo wal do bobica, on Ci załatwi dynastary albo rosiółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 póki co to tylko od dystrybutora chyba eee chyba nie tylko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 Wiesz, no prywatnie to te narty można już mieć od zimy tego roku większość dostanie je w okolicy połowy września a sklepy uzupełniając asortyment na 2010/11 jeszcze później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 póki co to tylko od dystrybutora chyba Albo wal do bobica, on Ci załatwi dynastary albo rosiółki nie chce dynastarów, nie chce rosołów, chce moje heady hehe:D spoko spoko ma sie jakies dojscia tu i tam wiec myśle ze je znajde:P Napisał Piteros78 9. Jaką jazdę preferujesz (skręty/trasy) - spokojną na początek, później bardziej ekstremalną. ambitnie ambitnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 30 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2010 nie chce dynastarów, nie chce rosołów, chce moje heady hehe:D spoko spoko ma sie jakies dojscia tu i tam wiec myśle ze je znajde:P Head uzależnia jak dobry narkotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi