Boogie Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 [YOUTUBE]i6T8LfDwQjo[/YOUTUBE] i co wy na to ?? filmik znaleziony przez chłopaków z NTN-u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 i co wy na to ?? filmik znaleziony przez chłopaków z NTN-u Że chłopaki na zaprzyjaźnionym forum znalazły (~em) to parę miesięcy temu I że jest tego więcej Do tego pamiętam, że sesja Vonn ukazała się w tym samym czasie co Ana Ivanovic - chyba wolę różowe piłeczki + owijanie siatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 Coś mi tu nie gra. Magazyn jest na rok 2010, a Lindsey pokazuje się z Rosołami. Do Head'a przeszła w 2009, czegoś tu nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 8 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2010 Magazyn jest na rok 2010, a Lindsey pokazuje się z Rosołami. Do Head'a przeszła w 2009, czegoś tu nie rozumiem. Też się zastanawiałem, ktoś coś przegapił - i pewnie dlatego na finalnych zdjęciach z sesji logo itp. są starannie usunięte http://sportsillustrated.cnn.com/2010_swimsuit/winter/lindsey-vonn/10_lindsey-vonn_15.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Ah, oby więcej takich sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 (edytowane) Lindsey jest sliczna! ...chcialbym miec z nia dzieci hehe Edytowane 30 Listopad 2010 przez Przemo_ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Magazyn jest na rok 2010, a Lindsey pokazuje się z Rosołami. Do Head'a przeszła w 2009, czegoś tu nie rozumiem. To już ponad rok temu było na sieci - więc chyba jeszcze jako zawodniczce rosa jej to robili, (pewnie po sezonie), a na rozpoczęcie okresu przygotowawczego zrobiła suprise fr. stajni i wybrała heada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Lindsey jest sliczna! ...chcialbym miec z nia dzieci hehe Lindsey jest OK! Ale hasło puściłeś okropnie wyświechtane. Nie gniewaj się. Ale.......... Wg mnie jak dla Lindsey to zbyt prymitywne ........jak na narciarza. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Lindsey jest OK! Ale hasło puściłeś okropnie wyświechtane. Nie gniewaj się. Ale.......... Wg mnie jak dla Lindsey to zbyt prymitywne ........jak na narciarza. :eek: ja przynajmniej to odebrałem jako żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 ja przynajmniej to odebrałem jako żart... niech będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Lindsey jest sliczna! ...chcialbym miec z nia dzieci hehe Też wymyśliłeś - mi by wystarczyło "popróbować mieć" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi