Santosjf Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Witam, chciałbym was prosić o pomoc w doborze nart. Więc tak: 1. Płeć-Mężczyzna. 2. Wiek -20 lat. 3. Waga -80kg. 4. Wzrost -190cm. 5. Jeżdżę od 7 sezonów po około 20 dni w sezonie. 6. Moje umiejętności: 7 7. Moje buty to -Salomon X Wave, Flex 80 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - Rossignol Open 500 9. Preferuję jazdę po przygotowanych stokach, czasem poza trasami. Raczej długi skręt, ale to też różnie bywa. 10. Zastanawiam się nad: Rossignol Zenith Z76 Atomic D2 VF 75 Red Ale na inne sugestie też jestem otwarty. 11.Co do budżetu, to nie mam jakiegoś określonego limitu. Proszę o Wasze rady i z góry bardzo dziękuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Jeśli budżet niograniczony to nic tylko K2 Rictor albo Charger ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santosjf Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Dzięki za radę, nie oglądałem ich wcześniej, ale widzę, że piszą o nich naprawdę fajnie. Powiedz mi jeszcze jaka jest różnica pomiędzy tymi dwiema nartami K2? Bo z opisów nie bardzo coś wynika. I jeszcze co sądzisz o tych, które wcześniej oglądałem, są dużo słabsze od tych K2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Jeśli bardziej na trasy to Charger (węższy w tali,mniej obfita geometria, szybszy z krawędzi na krawedź) , a czy tamte są słabsze to trudno powiedzieć bo chyba nikt na każdym z tych modeli nie jeździł i trudno to porównać. Generalnie dobrze kombinujesz i możesz sobie do wyboru dołożyć np. Dynastar Contact 4x4, Duel Xl Round czy Kneisle Black Star SM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santosjf Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Dzięki za wasze odpowiedzi;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi