JC Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Czy na Żarze stoi jeszcze dom na środku trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Nie gdzie indziej jak na tym forum czytałem,że tego domu już nie ma. Ale nie umiem znaleźć tego postu a nawet wątku w którym to było pisane. W lecie ubiegłego roku jeszcze był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fantomas Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Witam Domku już nie ma na 100% byłem, widziałem tzn. nie widziałem domku Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Nie gdzie indziej jak na tym forum czytałem,że tego domu już nie ma. Ale nie umiem znaleźć tego postu a nawet wątku w którym to było pisane. W lecie ubiegłego roku jeszcze był. No to zbieraj graty(narty) i dawaj tu po mnie pojedziem sprawdzić, no i na nartach se pojeździmy....:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 No to zbieraj graty(narty) i dawaj tu po mnie pojedziem sprawdzić, no i na nartach se pojeździmy....:eek: Na ŻAR...:eek: Na Żartach i Twoich to ja się znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi