marboru Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Top Models w Bikini na nartach...i to gdzie? Na Stoku w Libanie. http://facet.onet.pl/foto/modelki-w-bikini-na-nartach,4106572,8467193,foto-male.html To tak na poprawienie nastrojów w tą przeklętą Odwilż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko130 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 ..........ale kijki za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 ..........ale kijki za krótkie. niko130 sugerujesz, że Dziewczyny lubią krótkie kijki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 nie krótkie nie długie ale ważne zeby nie były cieńkie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niko130 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Czekam kiedy wstawią film do oceny, choć mógłbym to zrobić ze zdjęć, tylko nie jestem jeszcze pewien tych kijków. Ale ta ładniejsza wybrała taki sam jakie ja mam (chodzi o zakrzywienie przy rączce) . Widocznie wie że tak jest lepiej. Mozna skuteczniej wbijać kijek. Mówie ....poważnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 ...... Widocznie wie że tak jest lepiej. Mozna skuteczniej wbijać kijek. Mówie ....poważnie! oł , dżizas ale seksistowski wątek:p:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi