So Seductive Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Chłopcy, wrzućcie na luz:) Nie pozwólcie żeby Fejsik Was poróżnił :D:D Ja tą paranoję rozumiem ale w niej nie uczestniczę Byłam już na gronie, na naszej-klasie, na goldenlinie i wszystko to ma sens ale z czasem się nudzi. Tak samo by było w przypadku Fejsika więc nawet nie zakładam:) Akurat NK stało się kiepską podróbką facebooka wystarczy zobaczyć , że 90% serwisów internetowych ma coś związanego z FB. Sens używania jest i to duży, chociażby dla natłoku informacji jakie możemy dostać od portali internetowych. Tyczy się to tak samo skionline , gdzie często czegoś nie zauważymy. Ja tam nikogo nie mam zamiaru zmuszać każdy używa tego czego chce ale mieć pod ręką np. tanie oferty lotnicze , wiadomości z ośrodków narciarskich , dodatkowo materiały ulubionych drużyn sportowych jest bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Za niedługo to bez FB nawet się nie podetrzecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 7 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2011 So Seductive, ja informacje wolę mieć sprawdzone i potwierdzone ...lubiem wiedzieć komu mam pocisnąć jak coś okaże się "niewypałem":P Jak chce tani bilet lotniczy lub coś innego z branży to dzwonie do szwagra, jakie opony na dany tor to do kogoś kto tam jeździł, jak o promocje kurtek to do Rossignola ( jak tam butik ...itd Wiadomo że w necie jest wszystko jednak trzeba umieć wyłapać brednie od fachowych informacji i nie potrzebny jest fejsbuk Moja żona ma i mnie to nie przeszkadza, do chwili jak nie ma nocnych telefonów od wielbicieli :eek: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 7 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2011 Ja używam fej..zbuk'a do szybkiej rejestracji na różnych portalach. Zarejestruj przez fej...zbuk, chwilka i już. Do tego w 99% potrzebna mi ta platforma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 7 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2011 Dodałem ocenę butów HEAD bez facebook i bez ujawniania danych osobowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi