Gość Jack Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Mam tylko jeden problem, jak znajdę ten butik???? Bo Cur.... jest na paru poziomach. Może ktoś wie? Podazaj za mowa sasiadow ze wschodu. Jak bedziesz slyszal Rosjan to idz za nimi, oni Cie tam zaprowadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 No niestety właśnie wyczytałem, że Courchevel Exclusive rozszedł się w kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Może zdążysz kupić będziesz jednym z 10 na świecie który to ma mój szacun dasz popatrzeć?? Jasne, stanę pod Golgotą w przyszłym sezonie, jeżeli będzie gdzie stanąć. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=132211#post132211 Nawet, dam Ci z nimi sobie zrobić zdjęcie, a Rossi może da się wreszcie skusić na piwko po nartowaniu w naszej stolicy skansenowego narciarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 No to d....zbita! A już myślałem, że wreszcie będę miał narty, którymi sobie pojeżdżę w towarzystwie pewnego pana, który chce kupić wyciągi i o nim na Forum też pisamo (ksywa czerwony łeb). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Rossi, no, ale tamte jednak lepiej wyglądają, te mi przypominają sztachety w płocie w zależności jaką bejcą malniesz:D A to piwko to już się chłodzi. Nocleg też się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Jak ktoś ma ochotę to Bohemy są do wzięcia.[ATTACH]2303[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) Zaraz powertuję i znajdę ładniejsze. Do piwka przywiozę pyszny sok który robi moja Mamusia. Noclegiem się nie kłopocz na takie wyjazdy mam dom na kółkach. Ugościmy się pod stokiem. ps. Jakie parametry, cena, do czego przeznaczone? Ładniejsze fotki? Narty Zai Nezzo To coś nie tylko dla miłośników jazdy na nartach, ale dla prawdziwych koneserów i przede wszystkim tych, którzy szukają zawsze najlepszego na rynku sprzętu. Znana szwajcarska firma Zai wprowadziła właśnie na rynek najnowszy model wyjątkowych nart Zai Nezzo. Jak twierdzi producent, model jest jeszcze lepszy niż ten wyprodukowany wcześniej specjalnie dla Bentley (Zai for Bentley). Narty mają 174 cm długości, są lekkie, wykonane z włókna węglowego. Więcej szczegółów na stronie producenta. Za narty trzeba zapłacić 5,300 euro, czyli około 21 500 zł. Daten Länge: 1740 mm Breite: 125/75/105 mm Radius: 8(9)/16/19(15) m Gewicht: 1400 g Material: zaiìra® Edytowane 23 Marzec 2011 przez nurek1974 dodane dane narty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) Zaraz powertuję i znajdę ładniejsze. Do piwka przywiozę pyszny sok który robi moja Mamusia. Noclegiem się nie kłopocz na takie wyjazdy mam dom na kółkach. Ugościmy się pod stokiem. Rossi, camperem się włóczysz? Jak tak, no to mamy znowu wspólny temat w pewnym zakresie. Zapomniałem, że to temat o nartach. Niezłe, tylko mnie ciekawi, jak się te wykroje sprawują? Edytowane 23 Marzec 2011 przez mareknot uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Niezłe, tylko mnie ciekawi, jak się te wykroje sprawują? Na miękkim śniegu powinien stamtąd śnieg furczeć jak z armatki:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Na miękkim śniegu powinien stamtąd śnieg furczeć jak z armatki:D. No to podłączymy wodę i fru, dośnieżamy stoki. Szczególnie 1 na Czyrnej. Bo w tym roku nie chodziła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 oczywiście podczas jazdy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Jak najbardziej, wtedy rozłoży się równomiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi