Roobs Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Z jakich operatorów GSM korzystacie przy użyciu internetu na kartę w tych Krajach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Z jakich operatorów GSM korzystacie przy użyciu internetu na kartę w tych Krajach Przypadkowa zbieżność ale akurat na "innym forum" kolega porzucił dziś takiego linka: http://austrostrada.austria.info/2011/06/14/praktycznie-tanie-podrozowanie-po-austrii/ Chętnie bym zlinkował cały wątek bo jest jeszcze parę innych informacji ale chyba nie wolno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Z jakich operatorów GSM korzystacie przy użyciu internetu na kartę w tych Krajach Poszukaj na forum, bo opisywałem to dokładnie! W "trzech słowach": Idziesz w Austrii do sklepu A1 lub Media Markt, wyciągasz z portfela 20 Euro i kupujesz starter. Wkładasz SIM kartę w modem (jak masz) i jedziesz. Z tego co pamiętam to w cenie jest ok. 1.5 GB transferu ważna przez rok. Jeżeli nie masz modemu to kupujesz starter z modemem, koszt (jak kupowałem) 49 Euro. Tu szukaj szczegółów: http://www.a1.net/internet/bfree-mobil-breitband To najlepsze rozwiązanie, bo A1 ma najlepszy zasięg w górach!!! Wcześniej korzystałem z Yesss, ale wymiękłem, kiedy kilka razy modem łączył się tylko z EDGE. WŁOCHY Zapomnij o mobilnym internecie! Przerobiłem. U nich płaci sie za czas, a nie za transfer, więc kartę za 30 Euro zużyłem w 2 dni! Inna sprawa to zakup, jak u nas za komuny. Paszporty, ksera, podpisy... masakra! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 16 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 JC też coś pamiętałem i przeleciałem ale jakoś mi nie wyszło dlatego poszedłem na "łatwizne" Jak włożyć to też wiem :D:D:D Właśnie kwestia logowania do systemu i zasięg a czy ojro wiecej czy mniej za karte to nie ma znaczenia . Jesteś pewny że ważność od pierwszego zalogowania jest przez rok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 JC też coś pamiętałem i przeleciałem ale jakoś mi nie wyszło dlatego poszedłem na "łatwizne" Jak włożyć to też wiem :D:D:D Właśnie kwestia logowania do systemu i zasięg a czy ojro wiecej czy mniej za karte to nie ma znaczenia . Jesteś pewny że ważność od pierwszego zalogowania jest przez rok??? Na 100% przecież masz napisane tutaj - 12 Monate Sam to sprawdziłem, wszystko działa bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 16 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 JC miałem na myśli czy nie było napisane nic "małym druczkiem" ...u nas niby też ważne rok..."ale jak se doładujesz" :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2011 JC miałem na myśli czy nie było napisane nic "małym druczkiem" ...u nas niby też ważne rok..."ale jak se doładujesz" :D:D Ja niemieckiego nie znam, więc mogli sobie pisać! Pisze jak u mnie działało, a nie co napisali Polecam Ci sieć A1, bo Yesss odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi