JC Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Freeride w TVP HD. Ale mnie zatkało, nasza telewizja nadaje amerykancki film Focused o gościach nagrywających film o jeździe po najtrudniejszych trasach. Na YT coś wyszukałem: [YOUTUBE]6HFNjeLl1Z4[/YOUTUBE] [YOUTUBE]NeqUkIOO68E[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 kurcze pieczone w pysk! załapałem się na ostatnie 5 minut:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 13 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Oglądałem i czekam na powtórki, bo jak to bywa na tym kanale to są dość często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi