Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 (edytowane) Tu będziemy tymczasowo informować się o PMach w związku z tym, że ciężko zauważyć, że coś przyszło i chcąc odciążyć JC który ma teraz mnóstwo na głowie:smile: Figo - masz PMa ROCH - masz PMa Edytowane 12 Listopad 2011 przez Dumpling Zębowa Wróżka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Ooo, bardzo fajna inicjatywa:wink: Szpara masz PMa, a w nim cenne wskazówki:rolleyes::, tylko zrób z nich użytek:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Nie mam z tym problemu.Jak się zaloguję to wyskakuje mi okienko z powiadomieniem,że mam PMa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Tu będziemy tymczasowo informować się o PMach w związku z tym, że ciężko zauważyć, że coś przyszło i chcąc odciążyć JC który ma teraz mnóstwo na głowie:smile: Figo - masz PMa ROCH - masz PMa Od razu widać z kim flirtuję... :wink: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Od razu widać z kim flirtuję... :wink: :tongue: ciekawe kto komu w zęba da i czy będą se oczy wydrapywać i za kudły targać:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 ciekawe kto komu w zęba da i czy będą se oczy wydrapywać i za kudły targać:tongue: Dawno nie było "imprezy" na Forum... :wink: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Dawno nie było "imprezy" na Forum... :wink: :tongue: No bo widzisz co się robi, miętolą się po kontach:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 No bo widzisz co się robi, miętolą się po kontach:tongue: Trzeba zamknąć wątek i poruszyć jakiś kontrowersyjny temat. : :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 O zgrozo! Przypominają się lata ... gimnazjum Ale żeby było ciekawiej: DZW - odpowiedziałem Ci :redface: SB - masz PMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 SB - masz PMa:) SB jesteś wielki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 SB:) masz kolejną wiadomość::biggrin::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Roch, Szpara, macie PMy. Aaaa Szpara, Rocha bić nie będziemy, postawisz piwo to ci wytłumaczę, że to nie ma sensu:wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 ROCH masz PMa. PS. Chłopaki, plotkowaniem w tym miejscu niszczycie wątek informacyjny ::smile: ... i moją cieżką pracę:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 SB - masz PMa:) P.S. Miłego dnia Kasia! i dla całej reszty też No już nie plotkujemy, tylko troszkę zamieszania zrobiliśmy;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Kasia, SB macie PMa Ufff, dzięki SB, bo już się bałem, że dostanę RCczwórkami po nerach przy najbliższej okazji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 (edytowane) Ufff, dzięki SB, bo już się bałem, że dostanę RCczwórkami po nerach przy najbliższej okazji Co nartami? Nigdy w życiu, jeszcze by się zarysowały. No to Ci odpisałem, tak że aż się w 1 wiadomości nie zmieściło:biggrin: Edytowane 13 Listopad 2011 przez SB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 ROCH - wiesz co masz:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Takich twardych nerek nie mam Ale w sumie lepiej, żebyście ostrzyli krawędzie na lód, a nie na mnie Wróżka, Ty wiesz .... SB, Ty też coś dostałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 ROCH:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Sb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 (edytowane) SB - kolejny PM:) Edytowane 14 Listopad 2011 przez szparaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Wróżka masz odpowiedź :) P.S. Fajne te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 ROCH, masz PMa PS. Dzięki...takie tam w plenerze:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 14 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Plener, nie plener - nie tło jest najważniejsze Za takie foty dostajesz do reputacji P.S. Masz wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 14 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2011 Dzięx i wzajemnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi