JC Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Chciałem poinformować, że na forum wkrótce pojawią się dodatkowe formy reklamowe. Będę się starał, aby nie były zbyt irytujące dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Dla dobra forum pocierpimy Wszystkie reklamy zdzierżę, ale nie te: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Dla dobra forum pocierpimy Wszystkie reklamy zdzierżę, ale nie te: Co miałem wstawić to już wstawiłem, więc chyba nie jest tak źle skoro jako jedyny zabrałeś głos. Ufff PS. dla dobra forum to nie trzeba cierpieć tylko klikać... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 mnie irytuje sprawa facebooka na serwisie. Np wchodzę na dział sprzęt i wyskakuje mi: - zostań fanem skionline, kliknij lubię to *klikam X i wybieram interesujący mnie sprzęt, wchodzę i.. - zostań fanem skionline, kliknij lubię to i tak w kółko. Czy ta reklama mogłaby być inteligentna i np. jednemu użytkownikowi podczas jednego logowania wyskakiwać tylko raz? Lub w ogóle nie wyskakiwać jeśli aktualnie jestem zalogowany na facebooku i już dawno kliknąłem LUBIĘ TO :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 mnie irytuje sprawa facebooka na serwisie. Np wchodzę na dział sprzęt i wyskakuje mi: - zostań fanem skionline, kliknij lubię to *klikam X i wybieram interesujący mnie sprzęt, wchodzę i.. - zostań fanem skionline, kliknij lubię to i tak w kółko. Czy ta reklama mogłaby być inteligentna i np. jednemu użytkownikowi podczas jednego logowania wyskakiwać tylko raz? Lub w ogóle nie wyskakiwać jeśli aktualnie jestem zalogowany na facebooku i już dawno kliknąłem LUBIĘ TO :tongue: Proszę odśwież stronę przez naciśnięcie CTRL i F5 Powinno pomóc. Jeżeli będzie inaczej daj znać proszę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 działa! To dobrze. Czy możesz mi napisać jaka masz przeglądarkę, jaką wersję i jaki system? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 To dobrze. Czy możesz mi napisać jaka masz przeglądarkę, jaką wersję i jaki system? mozilla firefox 8,0, windows xp SP2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Przy pierwszym wejściu na forum mam to zawsze, po zalogowaniu już nie. mozilla firefox 8,0, windows xp SP2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi