francuz Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Witojcie, Lidl oferuje od najbliższej soboty softshellową kurtkę narciarską: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=23163 w bardzo dobrej cenie:biggrin:. Jestem obecnie na etapie kupna właśnie softshella na narty. Zamierzam zameldować się w Lidlu w sobotę o 8:00, by organoleptycznie rozpoznać czy gra jest warta świeczki. Żona powiada - dołóż sobie i kup coś porządnego... : Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Pilniki diamentowe były(są bo jeszcze mam) dobre, ale softshell:confused:: Jeśli mam ci coś doradzić to wybierz się do Dekatlonu, macałem tam ostatnio i przyznam że stosunek ceny do jakości znakomity, za bodaj 139 zł z materiału typu strech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Witojcie, Lidl oferuje od najbliższej soboty softshellową kurtkę narciarską: http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=23163 w bardzo dobrej cenie:biggrin:. Jestem obecnie na etapie kupna właśnie softshella na narty. Zamierzam zameldować się w Lidlu w sobotę o 8:00, by organoleptycznie rozpoznać czy gra jest warta świeczki. Żona powiada - dołóż sobie i kup coś porządnego... : Co myślicie? Tym razem posłuchaj żony! Do naszej redakcji przyszła przesyłka tej sieci z kilkoma zimowymi produktami. Miałem więc okazję przyjrzeć się ofercie organoleptycznie i ... Posłuchaj żony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 ... Posłuchaj żony! JC z klawiatury mi to wyjął :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Kolega jeździ w takim softshellu na motorowerku do pracy. Świetnie się sprawdza -> tylko deszcze go pobił. Natomisat z utrzymywaniem ciepła jest podobnież nie za dobrze. Nawet ja bym chyba dołożył do czegoś lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 Kolega jeździ w takim softshellu na motorowerku do pracy. Świetnie się sprawdza -> tylko deszcze go pobił. Natomisat z utrzymywaniem ciepła jest podobnież nie za dobrze. No to jak deszcz go pobił i pizga w nim to na czym polega ta jego świetno-sprawdzalność?:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 No to jak deszcz go pobił i pizga w nim to na czym polega ta jego świetno-sprawdzalność?:stupid: Sławek źle zrozumiałeś. Pobił go deszcz na motorynie (ciut szybszej niż 50km/h). Nie pizga -> jeśli rozumiesz pod tym wiatr: nie wieje. ALe nie trzyma ciepła w okolicy zera przy jeździe na motorynie. Za to świetnie się sprawdza w jesieni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 7 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2011 ja bym nie kupił, można dorwać okazję na allegro, poszukać w second-handach, jak się chce to się dorwie okazję i kompromis cena/jakość/marka ( osatnio znalazłem kurtałe zimową VANS-a sezon 07/08 ale kurtka mistrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz Napisano 11 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 A jednak A jednak się skusiłem. Jeśli nie nada się na narty to może przynajmniej do pracy w ogródku czy innych zajęć na powietrzu. Po przetestowaniu napiszę, czy softshell jest coś wart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 Byłem w weekend w lidlu i przy okazji zmiętosiłem jeden z sofshelli, i za tę cenę bym nie brał, mam jeden "budżetowy" (znaczy się tani, nie znaczy zły) softshell (z delikatnym polarkiem od wewnątrz) z decathlonu oprócz tego że jest czarny i pewnie przez to "uniwersalny" i tańszy to nie mam do niego jakichkolwiek zastrzeżeń daje radę i w lato/wiosnę/jesień nad wodą i w zimie na stoku jak nie ma -15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi