JC Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Damskie modele Viva z kolekcji butów narciarskich Tecnica na sezon 2011/2012 jeszcze nie zdążyły "rozgościć się" na sklepowych półkach, a ja miałam już przyjemność je testować. Spodobało mi się, że włoski producent zaproponował paniom jednocześnie efektowny i techniczny but narciarski. Przeczytaj cały test 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 To ja coś dodam. Żona ma już 3cie buty i od czasu gdy w zeszłym roku przymierzyła AirShelle... nie myśli o innych, ale... w zeszłym roku gdy się zdecydowała zabrakło rozmiaru. A w tym roku uparcie twierdzi, że nie czuje tego samego dopasowania co w zeszłym! I tu może pytanie do JC: czy mi się wydaje, czy w zeszłym roku pompowało się oddzielnie kostkę i oddzielnie przód buta? A w tym roku jest jedna pompka na całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Dokładnie Mysiek w ubiegłorocznej kolekcji były dwie pompki a w tym roku jest jedna pompująca całość kostkę oraz sródstopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Wczoraj wylądowały u mnie w domu Viva Phoenix 10. Wykonanie na najwyższym poziomie. I rzeczywiście jedna pompka ma swój mnus: najpierw pompuje dół a dopiero potem kostkę. Relacja ze stoku to nie wiem czy będzie... czy będzie warta napisania: "no lepsze , nie gniotą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi