lokiec3 Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Jak w temacie. Z kim. Gdzie to myślę, że Alpy:smile: Jak możecie to opiszcie swoje doświadczenia. Jaką szkołę polecacie. Biorąc pod uwagę moje dalekosiężne plany takie coś niebawem trzeba będzie uczynić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 .....Biorąc pod uwagę moje dalekosiężne plany takie coś niebawem trzeba będzie uczynić... Jacek, a co ty zawód zamierzasz zmienić czy planujesz drastyczne powiększenie rodziny i chcesz zaoszczędzić na instruktorach? Tak czy inaczej powodzenia życzę. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Marzenia trzeba realizować a nie tylko o nich marzyć.:smile:. Jakoś tak śmiesznie mi się napisało. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Czy orientowałeś się już ile czasu trzeba poświęcić na wszystkie kursy i ile pieniążków trzeba zainwestować by zdobyć tytuł instruktora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Dobrze to określiłeś "zainwestować". Chyba w przeciągu kilku sezonów bo tyle mniej więcej to wszystko będzie trwało, uskrobię te prę kilo PLN. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2012 Jak w temacie. Z kim. Gdzie to myślę, że Alpy:smile: Jak możecie to opiszcie swoje doświadczenia. Jaką szkołę polecacie. Biorąc pod uwagę moje dalekosiężne plany takie coś niebawem trzeba będzie uczynić. Pozdrawiam. Cześć.Alpy jak najbardziej ok,drożej ale wiadomo Ja osobiście moge Ci polecić Ikatur z Krakowa,choc to już dobre 10 lat temu jak robiłem kurs w Austri(Pitztal) 6 dni jazdy po 6 godz dziennie(teraz masz 5 godz),w tym jazda techniczna,slalom gigant i z tego co pamiętam doskonalenie i nauczanie techniki jazdy. Wieczorem teoria i omawianie-korekta nagranych wcześniej jazd Ostatni dzień to egzamin praktyczny i teoria,ot tak w małym skrucie A potem to już następny etam,kurs na pomocnika instruktora,oczywiście po wcześniejszym zaliczeniu slalomu na czas w zawodach regionalnych organizowany przez Sitn :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi