SB Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 Wracając do relacji z zawodów nasi sympatyczni panowie komentatorzy Witold Domański i Tomasz Kurdziel(kolejność przypadkowa:biggrin:) nie zapomnieli dać czadu:tongue:. Pan Witek powiedział że: "teraz startuje w atrakcyjnej gumie Tina Weirather" :stupid:, a pan Tomasz widział że Tina Maze miała narty z Rockerem:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 JC a nie pamiętasz jakie poruszenie wywołała zmiana nart przed sezonem? to że teraz nie skandują nie ozacza że się z tym zgadzają. Wg mnie przejazdy wyglądają brzydko i tyle nie podobają mi się takie giganty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 W sumie nie wiedziałam gdzie to wstawić a nie chcę mnożyć tematów więc wstawiam tutaj. Tina nagrała piosenkę i klip - miłego oglądania [video=youtube;4c1pRRz4CIs]http://www.youtube.com/watch?v=4c1pRRz4CIs PS.SB, miłego mlaskania:tongue: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Na konferencji prasowej po zawodach żaden z zawodników nie narzekał na nowe narty! Za chwile wstawię video z konferencji to sami będziecie mogli się przekonać. Wszyscy byli pod wrażeniem drugiego przejazdu Tadka. Ted byl jak dobrze pamietam jednym z glownych krytykow nowych nart. Cytat ze skiracing.com: On the “new” skis, with the dimensions being used for the first time this year, perfection is exactly what is required. US Head Men's Coach Sasha Rearick explained: “They work great if you ski perfect. What they've done is they've taken away all the forgiveness.” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 :wink: No to teraz pewnie każdy producent będzie posiadał narty z serii "The unforgiven"! A może i "No mercy" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Tina nagrała piosenkę i klip - miłego oglądania No cóż, niech Tina już jednak zostanie przy tym co umie najlepiej, i nie jest to śpiewanie :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 No cóż, niech Tina już jednak zostanie przy tym co umie najlepiej, i nie jest to śpiewanie :stupid:] A mnie się podoba i czekam na całą płytę, jak się takowa pojawi to sobie kupię: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Może ktoś dorzuci jakiś obrazek do..... Patrz synku tak się kiedyś jeździło ześlizgiem:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Ja troszkę nie na temat - nowe fotki MilkaGirls które robił w tym roku Bryan Adams: http://www.milkaskistars.com/ (są też inne fotki i filmiki z dziewczynami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Ja troszkę nie na temat - nowe fotki MilkaGirls które robił w tym roku Bryan Adams: http://www.milkaskistars.com/ (są też inne fotki i filmiki z dziewczynami). Twoje też?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 W Soelden odbyła się prezentacji Teamu Milka, waszym zdaniem, która Milka jest najładniejsza? Sarka Zahrobska, Michaela Kirchgasser, Tina Maze, Maria Höfl-Riesch, Tessa Worley, Elena Curtoni? Głosujemy tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 eh popieram i podpisuje się obiema rękami pod tym co mówi Tomek Kurdziel - którego z tego miejsca pozdrawiam:)- te przepisy są totalnie bzdurne i irracjonalne:) gigant nie wygląda już jak gigant dla mnie stracił cały urok niestety. Poza tym przepisy... narty 195 cm a światło bramek jak dawniej 25 m.... Jacku wrzuć więcej zdjęć bo widzę ze pogoda się poprawia Kilka słów Marcina Szafrańskiego odnośnie nowego promienia nart GS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi