Bończa Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 W stacji Rusin-Ski przez okres ferii będzie ustawiany slalom gigant z pomiarem czasu Miicrogate - można skorzystać w szkole narciarskiej Ptak-Team. Poza tym w Beskidach już niedługo też pojawi się Self Timing Microgate, tak więc i tam narciarze będą mogli skorzystać z przejazdów z pomiarem czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Poza tym w Beskidach już niedługo też pojawi się Self Timing Microgate, tak więc i tam narciarze będą mogli skorzystać z przejazdów z pomiarem czasu. W Beskidach? Wiesz jakie Beskidy są duże? W samym Beskidzie śląskim i żywieckim to jest chyba paręnaście dolin:tongue: Musisz chlapnąć coś bardziej precyzyjnie:cool:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Chętnie , ale sprawa jeszcze nie dopięta i nie uzgodniona (informacja) z gestorem. Jest to jeden z lepszych ośrodków w Wiśle. Co więcej usługa ta ma być w cenie karnetu - nieoficjalna jeszcze informacja. Będziecie mieć zatem RAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Soszów :-X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 15 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2013 Soszów :-X ee myślę że raczej nowa osada hłehłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 ee myślę że raczej nowa osada hłehłe nowa osada albo cieńków muszę do Lecha zadzwonić zapytać się czy coś nie kombinują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 na Nowej Osadzie wg mnie słabo z miejscem. Stawiam na Cienków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2013 Pilsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Czy wiadomo już coś wiecej w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Ośrodek Cieńków będzie miał self timing. Na razie przygotowuje montaż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Wiedziałem ale nie chciałem mówić wcześniej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 A Rusin zwinol tyczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Super informacja! tym bardziej jeżeli będzie przejazd w cenie karnetu! bardzo lubię Cieńków i uważam że jest to jeden z ciekawszych stoków w Wiśle (nie byłem na Stożku będę miał tą przyjemność dopiero w weekend), a przejazd na górze po stromszej prawej stronie gdy wszyscy się pchają pod kanpę to czysta przyjemność W weekend będę porównywał przejazd na bramkach na Stożku i w Złotym Groniu wiec mam nadzieję że szybko uruchomią na Cieńkowie będzie jakiś odnośnik. Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi