magelan Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Dzisiaj na parkingu znalazłem kije, są do odbioru w kasie (odniosłem i mam potwierdzenie że przyjęli -tak na wszelki wypadek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Magelan, tylko tyle masz informacji z Mosornego z dzisiaj : ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Mi zginęły na Reiteralm koło Schladming, LEKI WC Racing triggerS, może to te moje?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 (edytowane) Te były nówki i równie drogie a może droższe:cool::, no nie były z metalu Więc tak się złożyło że pierwszy raz byłem na Mosornym w Sobotę (w dni pracujące to są tam pustki) dzisiaj pełny parking, zaskoczenie te 176 4-osobowych kanap sprawia że nie ma kolejki a wręcz w 70% chodziły puste . A na stoku niezły tłok więc myślę sobie że przy pełnym obłożeniu jazda była by prawie niemożliwa a przynajmniej bardzo niebezpieczna. Brakuje drugiej trasy. Dzisiaj po wczorajszym deszczu stok jak z pucharu świata, szkoda że wczoraj miałem lenia :sorrow: i nie naostrzyłem nart. Jutro ostatni dzień pracy wyciągu przed odbiorem UDT, a można by było jeszcze jeździć co najmniej dwa tygodnie tyle śniegu :stupid: Edytowane 6 Kwiecień 2013 przez magelan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 A jak z ilością ludzi na Mosornym?Tak się zastanawiam,gdzie jutro jechać... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 6 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 (edytowane) No dzisiaj to było bez żadnej kolejki do wyciągu, jutro ma być podobno słonce więc na pewno warto. Moja żonka była pierwszy raz po kontuzji pobocznego w styczniu więc........ nart z Nią mam na razie dość. Z kolanem to już dawno OK! ale wszystko jest w głowie, uf męcząca była dziś ta jazda-i to bynajmniej nie fizycznie :stupid: Edytowane 6 Kwiecień 2013 przez magelan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi