marboru Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Najlepsze ujęcia Speedridingu i nie tylko :wink: Sezonu 2012/2013 w wykonaniu Bartosza Plewy. Doskonałe ujęcia Free z kamery umieszczonej na narcie w lesie... Doskonała kąpiel w górskim potoku... Lot nad kościołem... Pozazdrościć!!! Świetna zabawa - niesamowite ujęcia z doskonałą muzą. Mistrzostwo Świata! Polecam! [video=vimeo;63798323] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Chłopie masz dar do wygrzebywania fajnych cudów :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Po to między innymi wchodzę na stronę skionline :laughing: Świetna muza. Polskie narty mogą latać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 Chłopie masz dar do wygrzebywania fajnych cudów :wink: Po to między innymi wchodzę na stronę skionline :laughing: Muszę Was Chłopaki zmartwić :wink: Dzisiaj i jutro nic nie będzie... ...właśnie się zbieram do Zakopca :biggrin: Dzisiaj jednak jakaś wieczorna jazda - gdzie? Jeszcze nie wiem, o której przybędę... ...a jutro od rana "Rekord prędkości Jędrzeja na Kasprowym" i "polskie Alpy". ...no może jakąś relację uda mi się wieczorem napisać : :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Muszę Was Chłopaki zmartwić :wink: Dzisiaj i jutro nic nie będzie... ...właśnie się zbieram do Zakopca :biggrin: Dzisiaj jednak jakaś wieczorna jazda - gdzie? Jeszcze nie wiem, o której przybędę... ...a jutro od rana "Rekord prędkości Jędrzeja na Kasprowym" i "polskie Alpy". ...no może jakąś relację uda mi się wieczorem napisać : :smile: Marboru, daj znać jak było, my na bieżąco staramy się śledzić online:-) Razem z Jędrkiem będzie zjeżdżał nasz kolega Darek Duda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 14 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2013 Marboru, daj znać jak było, my na bieżąco staramy się śledzić online:-) Razem z Jędrkiem będzie zjeżdżał nasz kolega Darek Duda Niestety nie udało się :frown:: Była mgła. Dwie próby i max 151 km/h...cóż, spróbują pewnie ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi