turim Napisano 15 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2004 hej zapraszam was do odwiedzenia tej strony:-) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37455472 ciekawe nie?? pozdrawiam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2004 ciekawostka zwykłe MONO-SKI, kiedys probowalo sie zadomowic na stokach, ale jednak ....nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 16 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2004 ciekawostka wcale się nie dziwię, ps. na krawędzi chyba na tym nie potniesz:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2004 ciekawostka byly tez takie z niby wcieciem w talii...ja probowalem na tym starym...dziwne uczucie... obie nogi i tak jakby trzeba bylo zeslizgiem jechac... jak dla mnie kupa...chociaz ciekawe jak to na puchu jechalo?? Pozdrawiam. michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xnoowee Napisano 16 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2004 ciekawostka Teraz trzeba uważać bo już coś ala hulajnogi śnieżne wchodzi. We Francji kolesie wymiatali nieziemsko na początku grudnia jak byłem. No ale cóż, wszędzie inowacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 16 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2004 ciekawostka A MONO-SKI to nie jest coś takiego, gdzie nogi masz ustawione w jednej linii jedna za drugą? Coś takiego Voelkl robił - nazywało się chyba MONOCARVER. Widziałem na tym gości we Francji - wymiatali nieziemsko! Czysty carving w bardzo dużym wychyleniu. Ten patent (wiązania obok siebie) to pamiętam z końca lat 80. Z daleka ludziska nieźle wyglądali, bo mieli "nóżki sklejone" Pozdro Niwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 16 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2004 ciekawostka skiboba widziałem ale hulajnogi jeszcze nie:-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 16 Grudzień 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2004 ciekawostka ciekawe jak sie tym na orczyku jedzie?? hehehehehe pozdrawiam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2004 ciekawostka Nogi ustawione w jednej lini- jedna za druga i palcami do przodu nazywali keidys tez "shark" ale to bylo dawno temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leski Napisano 23 Grudzień 2004 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2004 ciekawostka te "hulajnogi" to jest Snowscoot ... i od dobrych kilku lat na tym ludzie już pomykają po stokach, w snowparkach, po railach i w BC również (tak jakby ktoś nie wiedział BC to BackCountry) - w następny numerze FREE & STYLE będzie o tej "nowej" zajafce materiał. I zasadniczo nie jest to hulajnoga tylko mix BMX`a i pociętej deski snowboardowej. "nóżka za nóżką" to wspomniany MONOCARVER Voelkla (ale on trochę za szeroki i za krótki jest), a w oryginalnym wydaniu nazywa się to SKWAL - Szwajcarskiej firmy Thias. Na jenym i drugim jeździłem już dobre kilka lat temu - thx to Kuba i dEXTER ... i musze powiedzieć, że Skwal to naprawdę fajna zabawka - nie ma tu mowy o nawet najdrobniejszym ześlizg, więc pozostaje czysta krawędź i duży speed (wskazane doświadczenia na Race`owym snowboardzie). ... a na monoski jeździ się dziecinnie prosto ... więc jak będizecie mieli okazję to warto spróbować (w ramach zbierania doświadczeń) ... zdziwicie się, ale ostatnio widziałęm takie urządzenia w jednej wypożyczalni. zostają nam jeszcze skiboby (szkoda, że już ich nie ma), dziecinne narto-sanki (srogo można na tym wymiatać) i wszelkie możliwe kombinacje - np. dwuosobowe narty (Voelkl P 40 - około 200cm - 2 pary wiązań... i jazda) peace & love & freeskiing rulez .::ski2die::. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi