jata_70 Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 https://www.facebook.com/pages/Skipass-dla-miejscowych/248284328662964 bardzo fajna inicjatywa w Beskidzie Śląskim dla tych stela, oby coś ciekawego z tego wyszło czy macie w innych rejonach może podobne doświadczenia i ewentualne korzyści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Odkąd powstała Beskidzka "5" czekam na wspólny skipass,a zwłaszcza na karnet całosezonowy. Gdyby jeszcze dla miejscowych była zniżka,to już w ogóle byłoby fanie! :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 https://www.facebook.com/pages/Skipass-dla-miejscowych/248284328662964 bardzo fajna inicjatywa w Beskidzie Śląskim dla tych stela, oby coś ciekawego z tego wyszło czy macie w innych rejonach może podobne doświadczenia i ewentualne korzyści? jata musisz tłumaczyć z"cieszyńskigo" na "nasze" jo wiem co to,a właściwie kto je stela :laughing: ino jo nie wiem kaj je ta granica-kto je stela a kto ni :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 jata musisz tłumaczyć z"cieszyńskigo" na "nasze" jo wiem co to,a właściwie kto je stela :laughing: ino jo nie wiem kaj je ta granica-kto je stela a kto ni :stupid: jo je ty już pewnie ni:wink: granica? kónsek za skoczowym, jastrzymbie to już ni i na ochodzitej w trójwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 jo je ty już pewnie ni:wink: granica? kónsek za skoczowym, jastrzymbie to już ni i na ochodzitej w trójwsi ale ja! jo je stela i stamtela tyż :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 10 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 ale ja! jo je stela i stamtela tyż :laughing: Biylsko:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alagolka Napisano 11 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 Bardzo fajna inicjatywa, tylko nie bardzo mogę znaleźć jakich zniżek można się doprosić? Jaka jest różnica w cenie? Jestem ogromnie zainteresowana tym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 11 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2013 może coś na wzór karty warszawiaka tam też są zaproszone podmioty prywatne swoją drogą lepiej zarabiają niż pozostali i dodatkową zniżki mają : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi