meriu29 Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 1. Płeć - Mężczyzna 2. Wiek - 20 3. Waga - 60 4. Wzrost - 175 5. Na nartach jeżdżę od małego z 6 sezonów z przerwami, ( pare dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 6 7. Moje buty to 42 8. Teraz jeżdżę na nartach/model: jeździłem na elanach carvingach 9. Preferuję styl jazdy długie skręty szybka jazda 10. Upatrzyłem sobie narty - póki co nie mam żadnych na oku. 11. Mój budżet na narty to około - 500zł max + buty w cenie, chciałbym kupić używki na allegro bądź tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 1. Płeć - Mężczyzna 2. Wiek - 20 3. Waga - 60 4. Wzrost - 175 5. Na nartach jeżdżę od małego z 6 sezonów z przerwami, ( pare dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 6 7. Moje buty to 42 8. Teraz jeżdżę na nartach/model: jeździłem na elanach carvingach 9. Preferuję styl jazdy długie skręty szybka jazda 10. Upatrzyłem sobie narty - póki co nie mam żadnych na oku. 11. Mój budżet na narty to około - 500zł max + buty w cenie, chciałbym kupić używki na allegro bądź tablicy 500 zł na narty i buty to bardzo mało. Buty trzeba kupować nowe i dobrze dopasować czyli w cenie od 450 za słabe do ponad 1000zł za porządne na kilka sezonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meriu29 Napisano 1 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 niestety nie posiadam wiecej funduszy, mam zamiar kupic uzywane buty prosze o propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 moja propozycja. Komis na Zywieckiej , NA Krakowskiej na Dąbrowskiego w Bielsku -Bialej ....... lub Wilkowice lub Szczyrk. Leszna Górna lub Wisła czy Zywiec Zibi -dużo punktów sprzedaży..... nalezy wejść do Komisu i tam dokonąć ogledzin oraz kazdy pan doradzi..500 zł na buty i narty to troche malo kasy na wybieranie z MAREK DOBRYCH FIRM... mozna kupić narty za 450 oraz buty za około 200 zł ale tez w zalezności od Komisu.... podam inny przyklad czy mozna kupić dobre auto majac kwote 5tys zł .W tej cenie to SC lub stary golf .Majac 14 tys,,,mozna kupic lepsze auto a mając 1400 zł mozesz sobie kupić narty za około 800 zł i buty za 600 zł,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 kilka dni na nartach jeżeli preferujesz dlugi skręt do kup sobie narty zjazdowe........ dlugość nart jak twoj wzrost. te stare narty proste sa bardzo TANIE..........ale powtarzam ,co z tego ze podam ci dany typ i model a jak w TYM KOMISIE nie będzie tej NARTY.... nie będzie tego buta... kupujac cos nowego jedziesz do INtersportu czy innej sieci i tam maja rozmiary itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 (edytowane) niestety nie posiadam wiecej funduszy, mam zamiar kupic uzywane buty prosze o propozycje ponieważ jesteś z B-B dam Ci namiar na priva możesz podjechać przymierzyć,może akurat spasuje u mnie dostaniesz komplet za 500 zł buty marki Koflach 27,5 i Fischery Race RC4 dł.160cm, promień 14m,parametry 110-66-96 ,wiązanie Tyrolia LD12 Edytowane 1 Styczeń 2014 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meriu29 Napisano 1 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 Hmm a jezeli chodzi o dlugosc nart do duzych skretow i mojego wzrostu to dobierac 160cm? czy moze byc mniej/wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 Hmm a jezeli chodzi o dlugosc nart do duzych skretow i mojego wzrostu to dobierac 160cm? czy moze byc mniej/wiecej? Nie jest to idealna długość dla Ciebie,to trzeba przyznać. Lepsze byłyby 5cm dłuższe. Ale możesz to uznać jako CCC :applause: (cena czyni cuda) ja też mam 175 wzrostu,tyle miałem wojskowej miary i jeździłem na nich kiedyś może już nie mam bo na starość człowieka "wdeptuje":tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin24r Napisano 2 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2014 Dobór nart 1. Płeć -M 2. Wiek -24 3. Waga -77 4. Wzrost -175 5. Na nartach jeżdżę od 2 sezonów 6. Moje umiejętności określam na 5 7. Moje buty to - dalbello prx 7 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - atomic Race D2 VF 75 lub salomon x-wing 400 9. Preferuję styl jazdy :krótkim skrętem po przygotowanych stokach 10. Upatrzyłem sobie narty - brak 11. Mój budżet na narty to około - max 1300 proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi