pawi125 Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Witam Szukam nart z butami do ok 800 zl. Tak jak w temacie wzrost ok 180 waga 75kg i wiek 17l. Jeśli chodzi o doświadczenie to będzie to mój 2 sezon w pierwszym przejeździłem ponad tydzień w tym byłem w stanie zjechać bez większych problemów z Czarnej Góry (1205 m n.p.m. zjazd ok 500m). Jakich nart i butów szukać lub jeżeli macie jakieś konkretne propozycje też mile widziane. Przepraszam za niestosowanie wzoru ale za dużo bym miał tam braków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 (edytowane) Witam Szukam nart z butami do ok 800 zl. Tak jak w temacie wzrost ok 180 waga 75kg i wiek 17l. Jeśli chodzi o doświadczenie to będzie to mój 2 sezon w pierwszym przejeździłem ponad tydzień w tym byłem w stanie zjechać bez większych problemów z Czarnej Góry (1205 m n.p.m. zjazd ok 500m). Jakich nart i butów szukać lub jeżeli macie jakieś konkretne propozycje też mile widziane. Przepraszam za niestosowanie wzoru ale za dużo bym miał tam braków. Za 800zł fajny komplet będzie niezmiernie trudno co nie znaczy że masz się zniechęcać, czasami okazje typu 1 na 1 000 000 się trafia. Ale jak spadnie śnieg to leć po buty w tej kwocie ...kupisz b.dobre a narty z wypożyczalni. Plus tego że jak potestujesz ze 3 modele to będziesz nawet miał większą wiedzę PS Buty dobrze dopasowane, flex od 85 w górę dla rozwoju i uczucia komfortu:) Edytowane 12 Styczeń 2014 przez Roobs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 nie wiedziałem że po tygodniu przeskakuję się do "średniozaawansowanego" to się pytam kto jest początkujący ? pewnie ten co myśli o nartach ? ale człowiek się uczy całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawi125 Napisano 12 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 A dla początkującego się coś znajdzie w tej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 A dla początkującego się coś znajdzie w tej cenie ? Buty, kup buty, buty kup..."niebieski kwiat i kolce" kup buty, niebieski kwiat i kolce, aaaaaaa BUTY KUP :wink::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 A dla początkującego się coś znajdzie w tej cenie ? Idzie luty kupuj buty jak doradza kolega Roobs. Porządne dopasowane ,nowe w cenie 600-900 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 A dla początkującego się coś znajdzie w tej cenie ? Tak jak koledzy radzą: kup buty! Buty są najważniejsze, bo na każdych nartach da się jeździć, ale nie w każdych butach! But ma idealnie trzymać nogę, nie pozwalać na uniesienie w bucie pięty, a jednocześnie ma być wygodny. Narty możesz mieć z wypożyczalni na każdy wyjazd inne, ale buty kupuje się na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Dodam coś od siebie :wink: buty, buty, buty i jeszcze raz BUTY :eek: ha ha :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi