JC Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Dzisiaj zwróciłem uwagę, że w Bielsku koło dworca postawili cud techniki do zarabiania pieniędzy. Mobilnie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Zalatany jesteś to nawet nie masz czasu słuchać lokalnego radia. Ja też go nie słucham bo mnie drażni.Słucham 3-ki. Ale kiedyś przejeżdżałem i zauważyłem,że to to montują jacyś panowie w żółtych kamizelkach. Chcąc się czegoś dowiedzieć pokopałem na stronie te naszego makabrycznego radyjka,i... wyczytałem,że: te dwa maszty będą tylko fotografowały przejeżdżających skrzyżowanie na czerwonym świetle ( co nagminnie się tam zdarza).Jestem za!!! urządzenie ma możliwość kontrolowania prędkości,ale nie będzie ta funkcja aktywna nie będzie również robić fotek na żółtym(pomarańczowym),tylko dopiero po zmianie na czerwone na razie przez dwa miechy będzie testowane ale...!!! drastyczne przypadki mimo okresu próbnego będą mogły być karane i jeszcze jedno urządzenie nie jest w gestii ITD tylko w gestii Straży Miejskiej in B-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Dzisiaj zwróciłem uwagę, że w Bielsku koło dworca postawili cud techniki do zarabiania pieniędzy. No to stoi tam od dobrego miesiąca, jak nie dwóch, ciekawe czy czasem listonosz Ci w kopercie nie przyniesie efektów pracy tej techniki:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 No to stoi tam od dobrego miesiąca, jak nie dwóch, ciekawe czy czasem listonosz Ci w kopercie nie przyniesie efektów pracy tej techniki:biggrin: Jakoś tak się składa, że przez to skrzyżowanie bardzo rzadko jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Jakoś tak się składa, że przez to skrzyżowanie bardzo rzadko jeżdżę No, mnie się tak złożyło że przez Piasek rzadko jeżdżę, no i sobie zapomniałem że od chyba 10 lat tam stoi tak skrzyneczka i ostatnio pomykałem tam 140 i żółta skrzyneczka puściła mi oczko:biggrin: No ale na szczęście nie jechałem swoim samochodem, tylko żony:tongue::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 wyczytałem,że: te dwa maszty będą tylko fotografowały przejeżdżających skrzyżowanie na czerwonym świetle ( co nagminnie się tam zdarza).Jestem za!!! urządzenie ma możliwość kontrolowania prędkości,ale nie będzie ta funkcja aktywna nie będzie również robić fotek na żółtym(pomarańczowym),tylko dopiero po zmianie na czerwone A ja podróżujących po aglomeracji śląskiej przypomnę, że Rybnik oprócz zawrotnej liczby rond ma również skrzyżowania, które są oblepione kamerami. Nie warto próbować "przelatywać na żółtym" bo zazwyczaj kończy się rejestracją wykroczenia. Pozdrawim i życzę bezpiecznej jazdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi