andrzej1982 Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 (edytowane) Witam, Kupię Stockli Laser SX, min. długość 178 cm, max. długość 185 cm, mogą być też używane. Pozdrawiam Andrzej Edytowane 21 Luty 2014 przez andrzej1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Witam, Kupię Stockli Laser SX, min długość 178 cm, max. 185 zł, mogą być też używane. Pozdrawiam Andrzej Nie złą cenę proponujesz.:wink: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
conda Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Witam, Kupię Stockli Laser SX, min długość 178 cm, max. 185 zł, mogą być też używane. Pozdrawiam Andrzej W tych pieniądzach może być ciężko, ale jak znajdziesz to daj znać, też chętnie przygarne parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 21 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Poprawione - miało być do 185 cm :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Stoi tu taka koło mnie, to deska MB, zrobię taki numer i mu ją sprzedam:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 21 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Stoi tu taka koło mnie, to deska MB, zrobię taki numer i mu ją sprzedam:stupid: Krótko, jest czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Krótko, jest czy nie? Nie dotykać!!! Nie sprzedawać,nie kupować!!! :tongue: :stupid: :applause: To moje.:cheerful: Są Zaje....fajne.:biggrin: P.S. SB może dotykać. Ale tylko jako serwiceman a nie sprzedawca.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Krótko, jest czy nie? Tako prawie, 178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Tako prawie, 178 Tak sobie myśle że będe musiał porozmawiać po 20 marca z MB : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Tak sobie myśle że będe musiał porozmawiać po 20 marca z MB : Masz to u mnie. :angel: W sumie to i tak miały tam lecieć ze mną. Ale skoro ja nie mogę nie sobie deski zwiedzają świat.:stupid: Ja już tam byłem a one chyba nie.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Masz to u mnie. :angel: W sumie to i tak miały tam lecieć ze mną. Ale skoro ja nie mogę nie sobie deski zwiedzają świat.:stupid: Ja już tam byłem a one chyba nie.:smile: O jej tak szybko bez zastanowienia,miło :proud: No to przed wyjazdem zdecydowanie trza się zgrać na co nieco :biggrin: Muszę tylko kierowce zgrać :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 21 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Nie dotykać!!! Nie sprzedawać,nie kupować!!! :tongue: :stupid: :applause: To moje.:cheerful: Są Zaje....fajne.:biggrin: P.S. SB może dotykać. Ale tylko jako serwiceman a nie sprzedawca.:crazy: Są Zaje....fajne - to wiem, jedne już mam i szukam wartko drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 .... Jak chcesz do Amade tera moje R Power(181 cm), to bierz, ja nawet jak się będę chał wybrać do Szczyrku, czy na Kasprowy, to mam na czym jeździć :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Jak chcesz do Amade tera moje R Power(181 cm), to bierz, ja nawet jak się będę chał wybrać do Szczyrku, czy na Kasprowy, to mam na czym jeździć :stupid: Jak naostrzona to biere,bo szczeże to jej jeszcze nie ujeżdżałem,o sporo dobrego o niej słyszałem :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Jak naostrzona to biere,bo szczeże to jej jeszcze nie ujeżdżałem,o sporo dobrego o niej słyszałem :cheerful: Macałeś u mnie w garażu i żeś się jarał że naostrzona, a nie była:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Macałeś u mnie w garażu i żeś się jarał że naostrzona, a nie była:biggrin: To co bedzie naostrzona czy nie,bo nie wiem czy brać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 To co bedzie naostrzona czy nie,bo nie wiem czy brać :biggrin: Dowiesz się na stoku, byle nie tak ja Szpara:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 (edytowane) Dowiesz się na stoku, byle nie tak ja Szpara:eek: O ku.. juz sie boje :shocked: Ps.Dobra,zaryzykuje,zgramy się w następnym tygodniu :smile: Edytowane 21 Luty 2014 przez marcinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 To co bedzie naostrzona czy nie,bo nie wiem czy brać :biggrin:Masz gotowe:smile:Taką ekstremę se dzisiaj zadałem 8 par ostrugałem i nasmarowałem:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 O ku..a : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Niezła kolekcja! :eek: :eek: :eek: Małą wypożyczalnię już można otwierać! Chyba, że ... to jeszcze nie wszystko! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2014 Niezła kolekcja! :eek: :eek: :eek: Małą wypożyczalnię już można otwierać! Chyba, że ... to jeszcze nie wszystko! :wink: No,jeszcze nie wszystko.:smile: Prócz Stockli Laser SX i Spiritów które stoją w tej kolekcji,to należałoby jeszcze dostawić drugą identyczną moją parę slalomki Fischera i Blizzard Magnum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 24 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Narty już są - ogłoszenie nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi