dembus Napisano 17 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2014 Przy pierwszym oglądaniu normalnie bałem się o los autora filmu... :stupid: [video=youtube;lEOHQQBZbJw] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 17 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2014 Kurde czasu nie pokazali jaki miał:stupid: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 (edytowane) Do 0:20 mówię "spoko". Potem oglądałem ze szczęką na podłodze - coś jak ten skok, który marboru wstawił na forum jakiś czas temu monstrualny skok by marboru Edytowane 18 Marzec 2014 przez ROCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 18 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Do 0:20 mówię "spoko". Potem oglądałem ze szczęką na podłodze - coś jak ten skok, który marboru wstawił na forum jakiś czas temu monstrualny skok by marboru Obejerzałem , ale w aktualnym filmiku jest zdecydowanie groźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 18 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2014 Przede wszystkim ślizgi do renowacji :stupid::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Jak dla mnie rewelacja! Taka "droga do szkoły" :stupid::stupid: [video=vimeo;32863936] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 ... Taka "droga do szkoły".. U mnie niestety nie "bangla" Dostaję taki komunikat: "Oops. That wasn't supposed to happen. Please try again in a few minutes." Na szczęście jak zabrałem się za ten post to wyświetlił mi się link i oglądnąłem bezpośrednio na vimeo. Naprawdę fajny filmik. Ludziska mają fantazję. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 13 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2014 Mają, mają... A jeszcze sposób zrobienia tego filmu - na początku niby tylko krajobraz, potem gdzieś tam leniwie koleś przemknie na dalszym planie i dopiero później ostra jazda zupełnie jak na climb dance (jutro, jak będę na kompie wrzucę link)! Mnie jeszcze uderza to, z jaką lekkością koleś jedzie i robi te triki, jakby to było coś normalnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Cześć Tak to jeden z lepszych filmów jakie widziałem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Jak dla mnie rewelacja! Taka "droga do szkoły" :stupid::stupid: [video=vimeo;32863936] bohater tego filmu zginął pare dni temu pod lawiną, wraz z innym narciarzem. Kolejna legenda tego sportu odeszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 bohater tego filmu zginął pare dni temu pod lawiną, wraz z innym narciarzem. Kolejna legenda tego sportu odeszła... Zgadza się - wczoraj o tym przeczytałem... "Auclair died alongside Andreas Fransson in an avalanche on September 29, 2014 in Aysen, Chile while filming for the webisode series Apogee Skiing." Wielka szkoda, także ze względu na to, że jego filmy były takie dość nietypowe, ciekawe i z pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Warto dodać, że poza filmami miał wielki wpływ na rozwój Armady, czołowej marki freeski. Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 No myślę, że to jedna z największych postaci freeskiingu na pewno, a i w historii narciarstwa ogólnie, bo przecież freeskiing to też bardzo ważna odmiana tej dyscypliny sportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Fragment filmu, który wrzuciłem kilka postów niżej jest częścią produkcji "All.I.Can". Myślę, że lepszej reklamy dla filmu nie było Tak czy siak, gorąco polecam! Cały film, bez żadnych opłat możecie oglądnąć tutaj: http://viooz.ac/movies/785-allican-2011.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi