witkac Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Mamy wolne miejsca w samochodzie i apartamencie2 dni na każdy lodowiecCztery dni na nartach, sobota - wtorekWyjazd w piątek 24.10.14 o godz. 22.oo z Górnego Śląska, powrót po nartach we wtorek o godz. 17.ooCena wyjazdu - 350 zł. bus - 9 osobowy, noclegi 16-20 euro za noc (uzależniona od rezerwacji i standardu apartamentu oraz ilości osób )http://www.skionline.pl/stacje/lodowiec-pitztal-wyzej-w-tyrolu-sie-nie-da,newsy,6080.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Witam , W tej samej konfiguracji pitztal + tux szykuję się na wyjazd z wawy w przyszły czwartek ( jak pogoda będzie ok ) tylko na 3 dni ( 1 dzień pitztal + 2 dni tux ) powrót w niedzielę w nocy. Miejsce w samochodzie również by się znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 12 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2014 Podaj telefon.Pozdrawiam zp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 12 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2014 Poszło na priv Pogoda jest nie jasna - pewnie ruszymy w piątek wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 12 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2014 Ja też jeżdżę tylko na prognozę 100%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkac Napisano 14 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 (edytowane) Właśnie wróciłem z Hintertuxa i Pitztala, :happy: niestety ciepła jesień w Tyrolu sprawiła, że śniegu na lodowcach nie jest za dużo np w porównaniu z 1-7 września[video=youtube;JYHAhzLbuoc] nie sądzę aby coś diametralnie się zmieniło przez 2 tygodnie stąd proponuje termin Pitztal i Hintertux 8-11 listopada.4 dni na lodowcach 1 dzień na Hintertuxie i 3 dni na Pitztalu. zdjęcie z 12.10.14 Edytowane 14 Październik 2014 przez witkac 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 @witkac - byłem na Tuxie pod koniec września i ... warunki mieliście lepsze :tongue: my nie mieliśmy złych były dobre, tylko u Was było optycznie więcej śniegu. Co do piątkowego wyjazdu jest on praktycznie pewny. Termin 8-11 listopada jest nieosiągalny dla mnie . Natomiast pod koniec listopada planuje Solden / Kunthai - wszystko zależy od warunków. Nie jeżdżę niestety na 4 dni - praca nie pozwala 3 - dni /dwa noclegi - optymalne - albo urlop w piątek albo w poniedziałek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkac Napisano 14 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 to może się spotkamy, mam w planie dwa wyjazdy do Solden i Obergurgl Hochgurgl Gurgl. 15 - 19 listopada i 29.11.14 - 03.12.14 :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 Mnie juz kreci, ale pogoda nie wyglada zbyt dobrze. mam jeszcze miesiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 14 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2014 to może się spotkamy, mam w planie dwa wyjazdy do Solden i Obergurgl Hochgurgl Gurgl. 15 - 19 listopada i 29.11.14 - 03.12.14 :happy: nie planuje wyjazdów kilkudniowych z miesięcznym wyprzedzeniem 15-19 - za wcześnie sądzę że będę patrzył na pogodę 22-24 oraz 29-02 z chęcią się spotkam - bliżej terminu czekam na info. jedyny wyjazd który mam zaplanowany z dużym wyprzedzeniem to Marilleva 1400 6-15 luty - dużą grupą w super cenie organizowane przez biuro podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkac Napisano 16 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 A tak było na Pitztalu 11-13 października (podobno idzie zima) https://plus.google.com/photos/100712200242302566633/albums/6070456784186637393 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 nie ma dostępu do albumu warunki sprawdzę osobiście w sobotę. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2014 witam Macie jeszcze wolne miejsce na wyjazd jeśli tak to proszę o kontakt. na maila 1dudzik@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkac Napisano 20 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2014 (edytowane) witam Macie jeszcze wolne miejsce na wyjazd jeśli tak to proszę o kontakt. na maila 1dudzik@gmail.com Ja mam 2 wolne miejsca ale na wyjazd Hintertux - Pitztal 8-11 listopada, jakby co :smile: wyjazd z Górnego Śląska Edytowane 22 Październik 2014 przez witkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butnaja Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 koniec listopada planujemy z k. wyjazd też w te rejony , szukamy transportu ? i też od np czwartku do niedzieli jakbyś miał wolne miejsca w samochodzie to krzycz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkac Napisano 22 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 spoko...tych wyjazdów będzie sporo z mojej strony, możesz zaglądnąć na moją witrynę tam jest rozpiska, w listopadzie mogą być jeszcze modyfikacje od grudnia do marca to już mam zarezerwowane apartamenty, http://alpstour.pl/s_1.html pozdr. witkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witkac Napisano 22 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 spoko...tych wyjazdów będzie sporo z mojej strony, wybieram się do Solden i Obergurgl Hochgurgl Gurgl jak otworzą te ostatnie w drugiej połowie listopada i napada trochę śniegu pozdr. witkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butnaja Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 spoko...tych wyjazdów będzie sporo z mojej strony, wybieram się do Solden i Obergurgl Hochgurgl Gurgl jak otworzą te ostatnie w drugiej połowie listopada i napada trochę śniegu pozdr. witkac Jakbyś mógł coś więcej o tym wyjeździe w listopadzie skrobnąć na pocztę butnaja@gmail.com byłabym wdzięczna pozdrawiam dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi