colgate Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Chętnie dołączę do osób, które w sezonie 2014/2015 wybierają się weekendowo w polskie góry z Warszawy na zasadzie: wyjazd w piątek po południu/wieczorem, powrót w niedzielę w nocy. Mogę pomóc w organizacji takiego wyjazdu. Mile widziane kierunki, gdzie organizują treningi na tyczkach (czyli np. Złoty Groń - Istebna, Poronin - Suche, Harenda - Zakopane, Szczyrk i in.), ale inne lokalizacje też będą OK (także Słowacja i Czechy). Jeśli ktoś się wybiera z Warszawy i ma wolne miejsce w samochodzie, dajcie proszę znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jodek1 Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Polecam Polskiego Busa - rusza do zakopca o 23:45 z Metro Wilanowska o 7 jesteś na miejscu koszt w dwie strony to 110 zł - dzień jazdy w okolicznych ośrodkach ( wszędzie dojedziesz przed 9 rano ) :smile: ćwiczyłem wielokrotnie taką opcję - jeździłem tradycyjnie na dobrą pogodę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2014 Polecam Polskiego Busa - rusza do zakopca o 23:45 z Metro Wilanowska o 7 jesteś na miejscu koszt w dwie strony to 110 zł - dzień jazdy w okolicznych ośrodkach ( wszędzie dojedziesz przed 9 rano ) :smile: ćwiczyłem wielokrotnie taką opcję - jeździłem tradycyjnie na dobrą pogodę .... A im wcześniej zarezerwujesz, tym taniej. Minusem tego jest brak pewności, że będzie np.za kilka tygodni śnieg. Chociaż jeśli pojedziesz do Zakopca i nie będzie tam wystarczającej ilości śniegu, to stamtąd kursują busy na Słowację-m.in.do T.Łomnicy, gdzie raczej napewno będzie śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 A im wcześniej zarezerwujesz, tym taniej. Minusem tego jest brak pewności, że będzie np.za kilka tygodni śnieg. Chociaż jeśli pojedziesz do Zakopca i nie będzie tam wystarczającej ilości śniegu, to stamtąd kursują busy na Słowację-m.in.do T.Łomnicy, gdzie raczej napewno będzie śnieg. A jakby i tam nie było śniegu, to masz połączenia do Bratysławy. A z Bratysławy to juz łatwo dostaniesz się do z Wiedniem i nie tylko, ale i Salzburga, Innsbrucka, Zurichu...:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 to stamtąd kursują busy na Słowację-m.in.do T.Łomnicy, gdzie raczej napewno będzie śnieg. Nie wprowadzaj w błąd, żadne busy na Słowację nie kursują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgate Napisano 18 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 (edytowane) Polecam Polskiego Busa - rusza do zakopca o 23:45 z Metro Wilanowska o 7 jesteś na miejscu koszt w dwie strony to 110 zł - dzień jazdy w okolicznych ośrodkach ( wszędzie dojedziesz przed 9 rano ) :smile: ćwiczyłem wielokrotnie taką opcję - jeździłem tradycyjnie na dobrą pogodę .... Też jest to dobre rozwiązanie, jednak podtrzymuję temat/propozycję, bo wyjechać z Warszawy ok 17-18, przyjechać na noc i przespać się w normalnych warunkach - jest cenne. Ale jeśli Polskim Busem ktoś się wybiera i szuka kompana, to proszę o odzew --------------- Widzę, że o 16 też PB kursuje do Zakopca, jest dobrze. Edytowane 18 Grudzień 2014 przez colgate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi