marboru Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Widziałem już wiele... ...ale poniższy filmik Dannego Macaskilla jest po prostu aż niemożliwy. Prawie 31 milionów wyświetleń nie jest przypadkowe... ...montaż, widoki - wyczyny rowerzysty, delicje :applause: :applause: :applause: [video=youtube;xQ_IQS3VKjA] 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 czyzby zajumali mu łodkę? :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 (edytowane) Kapitalny filmik, super realizacja i niesamowite umiejętności rowerzysty :applause: klasa, którą można oglądać i podziwiać bez końca :happy: Jest jeden gość, Vittorio Brumotti, ten na szosówce wyprawia takie numeru, że szok :eek: jego filmików jest mnóstwo, co chwila jakiś numer pokazuje na FB, genialny jest :applause: Edytowane 3 Marzec 2015 przez kmarcin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Filmik git! Natomiast podkład muzyczny zmusił mnie do wyłączenia dźwięku : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 skok przez ogrodzenie - rewelacja:applause: nie mogę pokazywać go dzieciakom:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Kapitalny filmik, super realizacja i niesamowite umiejętności rowerzysty :applause: klasa, którą można oglądać i podziwiać bez końca :happy: Jest jeden gość, Vittorio Brumotti, ten na szosówce wyprawia takie numeru, że szok :eek: jego filmików jest mnóstwo, co chwila jakiś numer pokazuje na FB, genialny jest :applause: gdzies widziałem filmik goscia, który przejechał szosówka Sella Rondę (asfaltem) na tylnym kole..... może ktoś ma linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2015 Nooo rewelka! pod WIELKIM WRAŻENIEM! gościu dla mnie jest... łał! po prostu... dlaczego ja tak nie umie :sorrow: PS. a jednak są bardziej poje...ni ludzie ode mnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman300 Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 Widziałem już wiele... ...ale poniższy filmik Dannego Macaskilla jest po prostu aż niemożliwy. Prawie 31 milionów wyświetleń nie jest przypadkowe... ...montaż, widoki - wyczyny rowerzysty, delicje :applause: :applause: :applause: [video=youtube;xQ_IQS3VKjA] Tutaj można zobaczyć kulisy kręcenia filmu [video=youtube;uFD-jCFUNNk] [video=youtube;FJ67I8sJ7Qo] [video=youtube;wZjcTG141rs] [video=youtube;a1bKMbBQMPE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi