jaro323 Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 (edytowane) Mam dwa wolne miejsca na wyjazd w terminie 12-16.12. Nartujemy pieć dni, ostatniego dnia po nartach wracamy do Polski. Wyjazd z PL w czwartek 11.12. Wybieramy się do Tyrolu Zachodniego. W planach odwiedziny w Serfaus Fiss Ladis oraz w zależności od chęci i warunków dwóch mniejszych ośrodkach w okolicy. W grudniu są dosyc ciekawe ceny karnetów także jest okazja zaliczyć te Tyrolskie ośrodki w za nieduże pieniądze. Startujemy z Gdyni w piątek 11.12 w godzinach popołudniowych. W razie pytań pw lub email [email protected] Edytowane 3 Grudzień 2015 przez jaro323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 3 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Kilka aktualnych zdjęć z Ischgl.Mam w dalszym ciagu wolne dwa miejsca.Startujemy z Gdyni w piątek popołudniu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Rozumie że warunki całkiem ,całkiem : Będę od środy w SFL ,choć zobaczym gdzie będą lepsze warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Ześliniłem się cały o obejrzeniu tych zdjęć. Przyznam,że to są dopiero pierwsze fotki w tym sezonie takiej prawdziwej zimy. No może się mylę.Bo przecież fotki z Sulden które wstawiali marcinn i SB były iście zimowe. Niemniej tu jakaś szersza perspektywa i wszędzie naturalny śnieg dookoła,normalnie bajka.:biggrin: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr64 Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Witam. Czy oferta jeszcze jest aktualna.Jeśli tak jakie przybliżone koszty. Parę słów o mnie .Krzysiek 51 lat ,Szczecin , jeżdżący średnio,ale radzący sobie bez kłopotów na każdej trasie ,mogą być narty lub deska-dostosuję się do grupy. Info najlepiej tel.887 950 329. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi