JC Napisano 1 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Zapraszam pod adres: http://www.goski.com/rpol/zakopane.htm gdzie pisze się o naszych "ośrodkach narciarskich" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek42 Napisano 1 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Nie wiem czy śmiać się czy płakać ...? " prawdziwy narciarz wchodzi pieszo z nartami"...przypomnialy mi sie slowa pewnego narciarza......piekno gor jest niepodwazalne...i to jest najwazniejsze. Wiec ...chyba jednak plakac... Pozdrawiam.tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Japoński Napisano 3 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Nie wiem czy śmiać się czy płakać ...? Siadł i zapłakał... i tak powstało morze..:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Czerwiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Nie wiem czy śmiać się czy płakać ...? Myślę, więc jestem - i znikłem )))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi