mareczek13 Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 http://archiwum.allegro.pl/oferta/narty-volkl-p40-platinum-energy-173-cm-i5031875241.html mogę mieć takie narty za 40zł , tylko chodzi mi bardziej o to czy mogą posłużyć do nauki jazdy na nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Daj sobie spokój. To wg mnie model przejściowy do nart carwingowych z ołóweczków. Jeżeli chcesz szybko połapać o co chodzi w narciarstwie, to pomóż sobie sprzętem. Weź pożycz sobie narty nowego typu - czyli carwingowe, załap o co biega, a potem poszukaj sobie nart dla Ciebie docelowych. Narty nowego typu pomagają w skrętach, a te, mam obawy, w tym Ci nie pomogą. Poza tym za małe pieniądze, można kupić coś nowszego w stylu nowoczesnych nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2016 Cześć Mogą spokojnie mogą. Każde narty są dobre na początek. Pozdrowienia Narta jest taliowana a trochę ciężko mówić o nartach nowego typu jak pomysł ma prawie 40 lat. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 15 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2016 Wiesz, jak uczysz się jeżdzić na rowerze, nie musisz zaczynać na górskim czy szosowym. Jak uczysz się jeżdzić na motocyklu, nie musisz zaczynać na CBR. Cztery dychy to tyle co 2 godzinny skipas. Praktycznie nic nie tracisz, a warto spróbować, oj warto!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi