Pinio46 Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Doberek :biggrin: Panie i Panowie czy ktoś ma jakiś namiar na fajne i w miarę niedrogie kwatery w tatrzańskiej?? Wybieramy się na weekend od 4 do 6 marca (jeśli jeszcze będzie po co) i szukam kwatery dla dwóch rodzin. Co do wymagań to nie mamy jakiś wygórowanych, jedynym warunkiem co by był aneks kuchenny lub kuchnia do dyspozycji, żeby dzieciom zrobić jakieś śniadanie, i mleko wieczorem i rano. Jedziemy w dwie rodziny, ja ,moja małżowina i nasze bliźniaki oraz kolega z żoną oraz córką. Fajnie jak byłyby jakieś atrakcje dla dzieci(dzieci w wieku 2x 3i3miesiące oraz 5 lat) Pytanie czy w Tatrzańskiej wogóle takie małe dzieci to mają co robić ?? Na stoku i po za nim. Bliźniaki będą może zaczynać przygodę z nartami, zobaczymy. Czy może jakiś inny rejon polecicie ?? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Krzysiek,na dole stacji jest coś co nazywa się Mixland,czy jakoś tak.Ponoć jest tam sporo atrakcji dla małych dzieci.Na pewno będą miały zajęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 22 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 Fajnie, dzięki, niestety nie mają takiego skipassu co rozmawialiśmy na priv ::sorrow: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2016 (edytowane) Z tanich noclegów mogę polecić ten. Niestety tylko na 5 osób, więc raczej Ci się nie przyda. Chyba że kiedy indziej http://www.nocowanie.pl/slowacja/noclegi/tatranska_lomnica/kwatery_i_pokoje/89310/ W Tatranskej Lomnicy dla dzieci to jedynie Maxiland i plac zabaw na Skalnatym Plesie - dokładnie w miejscu dawnej górnej stacji gondolki. Nawet jakieś swoje zdjęcie z przed roku znalazłem :biggrin: Za to w Starym Smokovcu masz ok, 2 km zjazdu na sankach! :applause: Dzieciakom się to na pewno spodoba (Tobie chyba też :wink:) Edytowane 22 Luty 2016 przez leitner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi