marboru Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Julia Mancuso wczoraj opublikowała filmik z Heli-Ski, które odbyła ze swoją mamą :cheerful: Pięknie! [video=youtube;meNjGERFTeA] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 No proszę - inna strona "szalonej Julki" :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Ja bym powiedział: raczej ta sama twarz "szalonej Julki".:wink: Swoją drogą mamusia nieźle sobie radzi i w dodatku jest "wykapaną" Julią, tylko trochę starszą....:smile: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 A ja dodam, że video ukazało się nie przez przypadek, bo dzień 8 maja, jest w USA Dniem Matki i myślę, że przede wszystkim w związku z tym Julka wypełniając swoje zobowiązania sponsorskie wobec firmy GoPro popełniła ten filmik - bardzo fajny sposób zresztą pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi