johnny_narciarz Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Czy śnieg jest potrzebny? Ponoć mi nie i jak się okazuje,nie tylko... :biggrin: [video=youtube;FMqADdsVmwQ] :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 (edytowane) Maciek... ...filmik już dawno był na forum :happy: Staroć :wink: od Candide :cheerful: Temat pod linkiem Pogodowa depresja? Się forum nie czyta :wink: Edytowane 13 Maj 2016 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 No,to prawda - wszystkich wątków nie czytam,zwłaszcza w lecie. Stare,nie stare,skoro nie ma nowego,to może warto przypomnieć. :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Może i stare : ale zarombiste! :applause: PS. ja tam tego nie widziałem a teraz nawet sobie ściągnąłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 No,to prawda - wszystkich wątków nie czytam,zwłaszcza w lecie. Wątek z grudnia :eek: Pewnie na nartach byłeś na Białym Krzyżu :biggrin: hahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Wątek z grudnia :eek: Pewnie na nartach byłeś na Białym Krzyżu :biggrin: hahaha Mariusz,mówiłem,że się w sezonie "pierdołami" nie zajmuję... :wink: W grudniu śmigałem na Chopoku. Biały Krzyż był w Listopadzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 W grudniu śmigałem na Chopoku. Na Chopoku? A gdzie to? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Wątek z grudnia :eek: Pewnie na nartach byłeś na Białym Krzyżu :biggrin: hahaha Bo znowu coś zaiskrzy :eek::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Na Chopoku? A gdzie to? :wink: To mniej więcej tam,gdzie tworzy się 90% chmur,które później psują pogodę w okolicach B-B... :wink: :biggrin: To wynik moich obserwacji z ostatnich tygodni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 25 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2017 Minął niemal roczek i znowu trzeba wyciągać narty na... lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi