-
Similar Content
-
By fanatyk
Który ośrodek w Dolomitach wybrać dla dzieci z dużą ilością łatwych i bardzo łatwych tras?
-
By melo7anthony
Prawdopodobnie jeżeli sytuacja na to pozwoli będę w Wenecji początkiem kwietnia przyszłego roku. W drodze powrotnej fajnie byłoby zaliczyć jeden dzień na nartach. Dlatego pytanie, gdzie we Włoszech w tym terminie teoretycznie powinny być najlepsze warunki? Pierwsza myśl padła mi na Cortinę. Przede wszystkim też dlatego, że blisko z Wenecji i w sumie po drodze do Polski. Da radę? Druga to Maso Corto, jednak to dalej o ponad 150 km. Ma ktoś doświadczenie w kwietniowym nartowaniu w Italii?
-
By siluete
Szanowni forumowicze,
myslimy o wyjeździe w terminie świątecznym (o ile nas nie pozamykają:(). Podpowiedzcie ośrodki z dobrymi warunkami do jazdy w tym okresie. Chcielibyśmy zobaczyć coś nowego. Mamy za sobą Madonnę, Val Gardenę, Maso Corto, Ischgl, Kronplatz, Tux, Schladming, Marilleva.
Będę wdzięczna.
Dziękuję z góry.
-
By nicram
Witam, zastanawiam się nad wyjazdem z grupą znajomych do Włoch (o ile oczywiście sytuacja epidemiologiczna pozwoli) w terminie 6.02-13.02.2021 (ferie polskie, czeskie, francuskie, część landów niemieckich i austriackich, na szczęście bez włoskiego karnawału). Niestety mniej oblegany termin nie jest możliwy. W grę wchodzą 3 ośrodki: Livigno z zakwaterowaniem pod miasteczkiem, Passo Tonale z zakwaterowaniem w Ponte di Legno lub Val di Fiemme z zakwaterowaniem w Cavalese. Wszystkie 3 mniej więcej znam, jednak jestem ciekaw waszej opinii: który z tych ośrodków jest waszym zdaniem najlepszy pod kątem narciarskim i jak może w nich wyglądać w tym terminie kwestia tłoku na stokach i kolejek do wyciągów?
-
By JC
Zabieram Was w przejażdżkę rowerem z doliny Val Gardena do Seiser Alm (Alpe di Siusi). Dzień wcześniej zdobyłem masyw Sella, jedną z najpiękniejszych via ferrat w Dolomitach, a teraz postanowiłem sprawdzić, jak w Południowym Tyrolu, w dobrze znanych mi z zimy terenach narciarskich, spędza się czas na rowerze.
-
Recommended Posts